Συναδελφική αλληλεγγύη; Σε υποψήφιο δήμαρχο Χαϊδαρίου, έκανε απ’ ευθείας ανάθεση ο Λαμπάκης

Συναδελφική αλληλεγγύη; Σε υποψήφιο δήμαρχο Χαϊδαρίου, έκανε απ’ ευθείας ανάθεση ο Λαμπάκης

Το… χαβά τους με τις απ’ ευθείας αναθέσεις σε εταιρείες εκτός Έβρου και Θράκης, συνεχίζουν ο δήμος Αλεξανδρούπολης και ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης. Αυτή την φορά μάλιστα, φαίνεται ότι στην απόφαση του υπάρχει και… συναδερφική αλληλεγγύη, αφού ανέθεσε εργασία σε υποψήφιο δήμαρχο του Χαϊδαρίου στην Αθήνα, ο οποίος πάντως δεν εκλέχθηκε. 

Συγκεκριμένα, με την απο 12/06/2018 και Αρ. πρωτ.:16953 απόφαση του αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (Α Π Ο Φ Α Σ Η 303/2018 ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ): “Αναθέτουμε την εκτέλεση της ανωτέρω εργασίας για την υπηρεσία συμβούλου για την αναζήτηση και διαπίστωση των προβλέψεων των Διεθνών Αθλητικών Ομοσπονδιών περί της καταλληλότητας αθλητικών χώρων για την διεξαγωγή εθνικών και διεθνών αγωνιστικών εκδηλώσεων, στον ΗΡΑΚΛΗ ΔΡΟΥΛΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο.Ε., με ΑΦΜ 998991346, Δ.Ο.Υ.: ΑΙΓΑΛΕΩ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 336, 12462, ΧΑΪΔΑΡΙ, τηλ.επικ.:2105321990, έναντι του ποσού των 23.304,00 ευρώ”.
 Ποιός είναι τώρα ο Ηρακλής Δρούλιας, νυν δημοτικός σύμβουλος στο Χαίδάρι, του οποίου ο δήμαρχος παρεμπιπτόντως υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ και ο αντιδήμαρχος Μόσχος Χουδελούδης (επίσης ΚΚΕ) κατάγεται από το χωριό Παλιούρι Διδυμοτείχου;  Διετέλεσε από το Μάρτιο του 2010 επί Κυβέρνησης Γιωργάκη Παπανδρέου δηλαδή, διορισμένος Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων ΑΕ (ΟΣΚ ΑΕ). Παρέμεινε και επί Κυβέρνησης συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΟΚ-ΔΗΜΑΡ αλλά πλέον ως  Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Κτιριακών Υποδομών όπως ονομάστηκε ο ΟΣΚ.
Μάλιστα τότε είχε δημιουργηθεί θέμα, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές όπου ήταν υποψήφιος δήμαρχος, με έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που του καταλόγιζε μια σειρά από μισθολογικές και όχι μόνο παραβάσεις, αλλά παρέμεινε στη θέση του ως το 2015 που τον αντικαατέστησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Τώρα με κατασκευαστική εταιρεία πως και που τον “ανακάλυψε” ο Λαμπάκης για να του κάνει την απ’ ευθείας ανάθεση για το ποσό των 23.304,00 για ένα αντικείμενο που είναι γενικό και αόριστο, δηλαδή “αναζήτηση και διαπίστωση των προβλέψεων των Διεθνών Αθλητικών Ομοσπονδιών περί της καταλληλότητας αθλητικών χώρων για την διεξαγωγή εθνικών και διεθνών αγωνιστικών εκδηλώσεων”, είναι να απορεί κανείς.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΡΟΥΛΙΑΣ