Ορεστιάδα: ΜΠΡΑΒΟ στην ΔΗΚΕΠΑΟ που αναθέτει σε τοπική εταιρεία τα έντυπα. Στην… μητέρα της Γκαρά

Ορεστιάδα: ΜΠΡΑΒΟ στην ΔΗΚΕΠΑΟ που αναθέτει σε τοπική εταιρεία τα έντυπα. Στην… μητέρα της Γκαρά

Πολλές φορές έχουμε ασκήσει έντονη κριτική στους δήμους του Έβρου, γιατί κάνουν απ’ ευθείας αναθέσεις σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες εκτός νομού και δεν στηρίζουν την τοπική οικονομία. Γι’ αυτό δεν μπορούμε παρά να επικροτήσουμε και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση της ΔΗΚΕΠΑΟ και τον πρόεδρο της Αρχοντή Αρχοντίδη, για πρόσφατη απόφαση τους.

Συγκεκριμένα, ανέθεσαν την εκτύπωση των προγραμμάτων, των αφισών και των banner  για τις εκδηλώσεις “Ορέστεια 2018”, σε εκτυπωτική επιχείρηση της Ορεστιάδας και συγκεκριμένα σε αυτή της Εμμανουηλίδου Χρυσής. Μπορεί να μιλάμε για την μητέρα της βουλευτού ΄Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ κυρίας Νατάσας Γκαρά και για την οικογενειακή της επιχείρηση, αλλά είναι τοπική και ενισχύεται έτσι με την ανάθεση της ΔΗΚΕΠΑΟ η περιοχή. Άλλωστε για να επιλέξει απ’ ευθείας ανάθεση στην ίδια εταιρεία και ο δήμοςΑλεξανδρούπολης με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, για τα προγράμματα της έκθεσης “ALEXPO 2018” που αρχίζει σήμερα, προφανώς πρόκειται για την… καλύτερη στον Έβρο.

Η απόφαση της ΔΗΚΕΠΑΟ όπως δημοσιεύθηκε χθες 14 Ιουνίου στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ,αναφέρει: “Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του προέδρου, εγκρίνει την απ ευθείας ανάθεση με εκτυπώσεις προγραμμάτων, αφισών, και μπάνερ για τις εκδηλώσεις Ορέστεια 2018. Το ποσό της δαπάνης ανέρχεται στα 1.800 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από τον τακτικό προϋπολογισμό της ΔΗΚΕΠΑΟ.

Προμήθεια έντυπου υλικού και προβολής δραστηριοτήτων με όλα τα μέσα και η ανάθεση θα γίνει στην Εμμανουηλίδου Χρυσή ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*