Συνάντηση με τους γονείς Κούκλατζη οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας στην Ορεστιάδα

Συνάντηση με τους γονείς Κούκλατζη οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας στην Ορεστιάδα

Συνάντηση με τους γονείς του αιχμαλώτου από τους Τούρκους και φυλακισμένου πάνω από 100 ημέρες στην Αδριανούπολη στρατιωτικού Δημήτρη Κούκλατζη, θα έχουν αύριο στην Ορεστιάδα, οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, στο περιθώριο της Ολομέλειας τους που αρχίζει από την ακριτική πόλη , για συμβολικούς εθνικούς λόγους.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Δημήτρη Βερβεσσό, αυτός και οι συνάδερφοι του θα μεταφέρουν στο Νίκο και την Σοφία Κούκλατζη που συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον δικό τους “γολγοθά” λόγω της φυλάκισης του γιου τους Δημήτρη, την συμπαράσταση και την στήριξη τους.

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018  στην Ορεστιάδα και στην Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα. Το δικηγορικό σώμα επέλεξε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας στις δυο πόλεις του Έβρου για εθνικά συμβολικούς λόγους κι ως διαμαρτυρία για την παράνομη κι αυθαίρετη κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές.

Για το λόγο αυτό, το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα και συγκεκριμένα στο Θέατρο Διόνυσος η Πανηγυρική Έναρξη Εργασιών της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, η οποία θα είναι μία εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία σας στην εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχει και η ιστορική Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Οι Εργασίες της Ολομέλειας θα συνεχιστούν την ίδια μέρα στις 13.00 μ.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας, ενώ την επόμενη ημέρα Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην αίθουσα Άβδηρα του Ξενοδοχείου Αστήρ.