Συγκέντρωση με… προεκλογικό άρωμα την Δευτέρα ο Λαμπάκης. Ποιοί προκλήθηκαν να παραστούν

Συγκέντρωση με… προεκλογικό άρωμα την Δευτέρα ο Λαμπάκης. Ποιοί προκλήθηκαν να παραστούν

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές μπορεί να απέχουν έναν χρόνο ακόμα, αλλά οι ζυμώσεις, συζητήσεις, προγραμματισμοί, επαφές και κινήσεις έχουν ξεκινήσει. Μετά την πρόσφατη μάζωξη φίλων και γνωστών του Φραγκούλη Δούκα για βολιδοσκόπηση των προθέσεων, παίρνει σειρά ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Την Δευτέρα πραγματοποιεί συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης του, με συμμετοχή όμως και φίλων και γνωστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η συνάντηση αυτή δεν θα γίνει στο δημαρχείο ή σε κάποια αίθουσα, αλλά με… θέα στη θάλασσα και έχουν προσκληθεί τηλεφωνικά να πάρουν μέρος, εκτός φυσικά των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του (θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα παραστούν όλοι) και θεσμικοί της πόλης. Η πρόσκληση γίνεται τις τελευταίες ημέρες.

Αν και οι συνεργάτες του κ.Λαμπάκη υποστηρίζουν ότι πρόκειται απλά για μια σύσκεψη της δημοτικής παράταξης του, η συμμετοχή και άλλων προσώπων δείχνει πως ξεκίνησε και ο ίδιος σιγά σιγά τις κινήσεις εν όψει της νέας υποψηφιότητας του. Η… άνεση, η σιγουριά και οι αλαζονικές δηλώσεις ότι θα πάρει και πάλι 56%, είναι ξεκάθαρο πως αποτελούν παρελθόν.

Κι όλα αυτά, ενώ δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί νέες υποψηφιότητες, πλην φυσικά της δεδομένης του νυν επικεφαλής της ΑΝΑ.Σ.Α Παύλου Μιχαηλίδη. Που να… σκάσουν δηλαδή και τα αποτελέσματα των ζυμώσεων που γίνονται εδώ και λίγο καιρό, φανταστείτε τί έχει να συμβεί.