Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 31χρονου ΕΠΟΠ λοχία Κώστα Καραμανλή στον Έβρο

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 31χρονου ΕΠΟΠ λοχία Κώστα Καραμανλή στον Έβρο

Ράγισαν και οι πέτρες χθες, στην κηδεία του αδικοχαμένου 31χρονου ΕΠΟΠ λοχία Κώστα Καραμανλή, που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη λίγο έξω απ’ το χωριό Μάνη Διδυμοτείχου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης απ’ την πορεία του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Χθες Σάββατο, στο χωριό του Ποιμενικό Διδυμοτείχου, η οικογένεια του, συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοι οδήγησαν το νεαρό στρατιωτικό στην τελευταία του κατοικία. Όχι μόνο το χωριό και η περιοχή του Διδυμοτείχου, αλλά όλος ο Έβρος ντύθηκε στα μαύρα και οι σκηνές στην κηδεία του ήταν σπαρακτικές.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε  με παρουσία αγήματος του Στρατού που απέδωσε τιμές, ενώ στεφάνια απέστειλαν ο υπουργός Εθνικης Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής.


Ο νεαρός Λοχίας που υπηρετούσε στο Λαγό, ήταν εκτός υπηρεσίας κι επέστρεφε από το Αγιον Ορος. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το όχημα που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοίχο. Οταν έφτασαν τα σωστικά συνεργεία ήταν ήδη αργά.
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού: «τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018, ο Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠ.ΟΠ.) Λοχίας Πεζικού (ΠΖ) Κ.Κ., ετών 31, άγαμος, που υπηρετούσε σε Μονάδα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), τραυματίστηκε θανάσιμα συνεπεία τροχαίου ατυχήματος, ευρισκόμενος σε κατάσταση εκτός υπηρεσίας, έξω από το χωριό Μάνη στον Βόρειο Έβρο. Το ΓΕΣ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου συναδέλφου μας.»


Πηγή: life-events.gr