Ξεκίνησε από Πειραιά και φτάνει στην Αλεξανδρούπολη το ΣΑΟΣ ΙΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε από Πειραιά και φτάνει στην Αλεξανδρούπολη το ΣΑΟΣ ΙΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απέπλευσε χθες τα μεσάνυχτα από τον Πειραιά το ΣΑΟΣ ΙΙ με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, προκειμένου στη συνέχεια μαζί με το ΣΑΟΝΗΣΟΣ να ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη, μετά την ακινησία του για επισκευές και συντηρήσεις.

ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΟΣ 2Πριν απο λίγο απέπλευσε απο τον Πειραιά το ΣΑΟΣ 2 με κατεύθυνση την Αλεξανδρουπολη. Η παραμονή του στον Πειραιά ξεπέρασε τους τρεις μήνες, χρόνος που θεωρείται ελάχιστος για την ολοκλήρωση των γενικών επισκευών των κυρίων μηχανών, των γεννητριών,των σωληνουργικων, των ελασματουργικών αλλα και των εργασιών δεξαμενισμου. Οι επισκευές -συντηρήσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι μεγαλύτερες σε έκταση απο την κατασκευή του πλοίου.Για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος αρκεί να σκεφτεί οτι το κόστος εργασιών , ανταλλακτικών κλπ ξεπέρασε το ποσόν των εξακοσίων χιλιάδων ευρώ.Έφθασε λοιπόν η ώρα και το ΣΑΟΣ 2 μετά το ΣΑΟΝΗΣΟΣ να ενταχθεί στα δρομολόγια της Σαμοθράκης ενώ συνεχίζεται αμείωτη η προσπάθεια μας για την ένταξη και του ταχυπλόου ΖΕΦΥΡΟΣ όσο γίνεται γρηγορότερα .Αν πάνε όλα καλά θα ειναι η πρώτη φορά που δύο συμβατικά πλοία και ενα ταχύπλοο, συνολικής μεταφορικής ικανότητας σε ετήσια βάση που ξεπερνάει τα δυο εκατομμύρια επιβάτες θα εξυπηρετούν το νησι μας.

Gepostet von Fotis Manussis am Samstag, 16. Juni 2018

Όπως ανακοίνωσε στην προσωπική του σελίδα το ιδιοκτήτης της SAOS Ferries Φώτης Μανούσης, δημοσιεύοντας και βίντεο του απόπλου, “η παραμονή του στον Πειραιά ξεπέρασε τους τρεις μήνες, χρόνος που θεωρείται ελάχιστος για την ολοκλήρωση των γενικών επισκευών των κυρίων μηχανών, των γεννητριών,των σωληνουργικων, των ελασματουργικών αλλά και των εργασιών δεξαμενισμού.

Οι επισκευές -συντηρήσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι μεγαλύτερες σε έκταση απο την κατασκευή του πλοίου. Για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος, αρκεί να σκεφτεί οτι το κόστος εργασιών, ανταλλακτικών κλπ ξεπέρασε το ποσόν των εξακοσίων χιλιάδων ευρώ.
Έφθασε λοιπόν η ώρα και το ΣΑΟΣ 2 μετά το ΣΑΟΝΗΣΟΣ, να ενταχθεί στα δρομολόγια της Σαμοθράκης, ενώ συνεχίζεται αμείωτη η προσπάθεια μας για την ένταξη και του ταχυπλόου ΖΕΦΥΡΟΣ όσο γίνεται γρηγορότερα .
Αν πάνε όλα καλά, θα ειναι η πρώτη φορά που δύο συμβατικά πλοία και ενα ταχύπλοο, συνολικής μεταφορικής ικανότητας σε ετήσια βάση που ξεπερνάει τα δυο εκατομμύρια επιβάτες θα εξυπηρετούν το νησι μας”.