Τσίπρας-Καμμένος με απαθή παρατηρητή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξεπούλησαν την Μακεδονία μας

Τσίπρας-Καμμένος με απαθή παρατηρητή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξεπούλησαν την Μακεδονία μας

Η 17 Ιουνίου 2018 είναι πλέον άλλη μια “μαύρη σελίδα” στην ελληνική ιστορία. Μια ημέρα εθνικής ντροπής και εθνικής προδοσίας, αφού ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο   συνεταίρος του στην Κυβέρνηση πρόεδρος των ΑΝΕΛ  Πάνος Καμμένος, που ούτε.., νεκρός δεν θα δέχονταν να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας, της μίας και ελληνικής, το… ξεπούλησαν στους Σκοπιανούς.

Υπό την απαθέστατη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, όμοια με εκείνη όταν στο στούντιο του ΑΝΤ1 ο Ηλίας Κασιδιάρης όρμησε στην Λιάννα Καννέλη και ο Πάκης απλά παρακολουθούσε. Γιατί μπορούσε με μια παρέμβαση του να αποτρέψει την εθνική προδοσία, αλλά δεν το έκανε. Άλλα δυο χρόνια στην καρέκλα άλλωστε είναι… γλυκά.

Δυστυχώς και κάποιοι άλλοι που θα μπορούσαν να τον επηρεάσουν και να του ζητήσουν να σώσει την  προσωπική του αξιοπρέπεια, συνέχισαν την εκκωφαντική τους σιωπή. Όπως κάνουν άλλωστε χρόνια τώρα, μετά την αποχώρηση τους. Κρίμα.

Ο ελληνικός λαός αισθάνεται αηδία για όλους αυτούς που συνετέλεσαν άμεσα ή έμμεσα στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και φοβάται πλέον, πως με τους εθνομηδενιστές(όπως τους αποκάλεσε ο Μίκης Θεοδωράκης) που μας κυβερνούν και τους… λειψάρχιδες σαν τον Καμμένο, έρχονται και άλλες παρόμοιες εθνικές ήττες και καταστροφές.

Όταν ο Καμμένος έλεγε ότι ενώπιον θεού είναι η εγγύηση ότι ο Τσίπρας δεν θα διαπραγματευτεί τη Μακεδονία

Για την καρέκλα τα ξεπούλησαν όλα.Όταν ο Καμμένος έλεγε ότι ενώπιον θεού είναι η εγγύηση ότι ο Τσίπρας δεν θα διαπραγματευτεί τη Μακεδονία

Gepostet von Ομάδα Αλήθειας am Dienstag, 12. Juni 2018