ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ Ρεκόρ Γκίνες 612 μέτρα και 70 εκατ. πλεξούδας σκόρδου Νέας Βύσσας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ Ρεκόρ Γκίνες 612 μέτρα και 70 εκατ. πλεξούδας σκόρδου Νέας Βύσσας (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Το τεράστιο Ρεκόρ Γκίνες πλεξούδας σκόρδου Νέας Βύσσας είναι γεγονός και το το οριστικό είναι 612 μέτρα και 70 εκατοστά. Πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε στην Διεθνή Έκθεση Alexpo 2018 της Αλεξανδρούπολης και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΒΥΣΣΑΣ ΣΤΟ #WorldRecordGuinness ΜΕ 612,70 μετρα! ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Dimitra Atanasova ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ !ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ Επιμελητήριο Έβρου ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΡΔΩΝ !

Gepostet von Φανή Μπαχαρίδου am Dienstag, 19. Juni 2018

Η δημιουργός αυτού του ρεκόρ Δήμητρα Ατανάσοβα-Τζορίδου, η πιο γρ΄ληγορη πλέκτρια, δικαιολογημένα έπεσε στην αγκαλιά του συζύγου της και των δύο παιδιών της. Το Επιμελητήριο Έβρου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Επεξεργασίας και Εμπορίου σκόρδου Νέας Βύσσας και η Δήμητρα Ατανάσοβα χρησιμοποιώντας πάνω από 20 χιλιάδες σκόρδα, κατέρριψαν το ρεκόρ των 255 μέτρν που είχε η Ουγγαρία και πέτυχαν υπερδιπλάσιο.

ΡΕΚΟΡ GUINNESS "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑΣ ΣΚΟΡΔΩΝ"ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

Gepostet von Vassilis Mavridis am Dienstag, 19. Juni 2018

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*