Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ξοδεύει χρήματα σε ιδιώτες για καθαριότητα, αφού δεν επισκευάζει τα οχήματα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ξοδεύει χρήματα σε ιδιώτες για καθαριότητα, αφού δεν επισκευάζει τα οχήματα

Την ίδια στιγμή που προχθές Δευτέρα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης οργάνωσε φιέστα σε παραλιακό μαγαζί και προσπαθούσε με πανηγυρικό τόνο να κάνει απολογισμό της θητείας του, υπογράφονταν η πληρωμή 8.000 ευρώ σε ιδιώτη για εργασία στο θέμα των σκουπιδιών.

Η ιδιωτικοποίηση και της καθαριότητας, μετά από το πράσινο, είναι δεδομένη δηλαδή στον δήμο Αλεξανδρούπολης και αυτό αποδεικνύεται από έγγραφα-ντοκουμέντα. Όσο και αν προσπαθεί με το γνωστό… αυτοκρατορικό ή παπικό του ύφος να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα ο κ.Λαμπάκης, αυτό δεν γίνεται. Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλου Μιχαηλίδη, που παραθέτει μάλιστα και την σχετική απόφαση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Παντελίδη, δόθηκαν 8.000 ευρώ σε εταιρεία της Κομοτηνής για μίσθωση κάδων-κοντέινερ.

Όπως λέει μάλιστα ο κ.Μιχαηλίδης:   “Ίσως ο μοναδικός Δήμος στην χώρα που κάναμε αύξηση στα δημοτικά τέλη κατά 18,5% το 2017. Σε ότι αφορά τώρα όσους έχουν την εξής απορία: Γιατί ενώ αγοράζουμε ως Δήμος οχήματα και μηχανήματα στον τομέα της καθαριότητας αυτά παροπλίζονται και μένουν σε αχρηστία; Μόλις ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση για την δαπάνη των 8.000 € με σκοπό να μισθωθούν κάδοι-κοντέινερ από ιδιωτική εταιρεία, καθώς το ειδικό όχημα που διαθέτει ο Δήμος μας έχει χαλάσει και η δημοτική αρχή αρνείται την επισκευή του, αφήνοντάς εδώ και καιρό παρατημένο σε γνωστό συνεργείο της πόλης”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΔΩΝ-ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ