Κρεαταγορά Δελιντζής: Πάνω από 20.000 άτομα γεύθηκαν τον καβουρμά των Ρεκόρ Γκίνες ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στην έκθεση Alexpo 2018

Κρεαταγορά Δελιντζής: Πάνω από 20.000 άτομα γεύθηκαν τον καβουρμά των Ρεκόρ Γκίνες ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στην έκθεση Alexpo 2018

“Πόλο έλξης” αποτέλεσε στην φετινή Διεθνή έκθεση Alexpo 2018 το περίπτερο της Κρεαταγοράς Δελιντζής, αφού έγινε στην κυριολεξία… λαϊκό προσκύνημα και πάνω από 20.000 επισκέπτες πέρασαν από εκεί και δοκίμασαν τον παραδοσιακό, εξαιρετικό και βραβευμένο με Ρεκόρ Γκίνες Καβουρμά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ.

Όλοι φυσικά δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα, την μοναδική γεύση και την αυθεντική θρακιώτικη συνταγή με την οποία παρασκευάζεται, με πρώτο τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα, ο οποίος πέρασε από το περίπτερο την ημέρα των εγκαινίων, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη, τον βουλευτή Αναστάσιο Δημοσχάκη, τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασιλη Μαυρίδη και άλλους θεσμικούς, που δοκίμασαν τον Καβουρμά των Ρεκόρ Γκίνες, δηλώνοντας κατενθουσιασμένοι.

Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε έκθεση και τα

αυθεντικά, θρακιώτικα… ψιλά λουκάνια ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ

Στο περίπτερο της Κρεαταγοράς Δελιντζής, εκτός του παραδοσιακού και βραβευμένου Καβουρμά, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε έκθεση και τα αυθεντικά, εκπληκτικά… ψιλά θρακιώτικα λουκάνικα, σε διάφορες συσκευασίες, τα οποία μπορεί να προμηθευτεί κάποιος και σε συσκευασία vacuum, ώστε να τα μεταφέρει σε μεγάλη απόσταση χωρίς ψυγείο. Μαζί φυσικά με τον επίσης αυθεντικό τζιγεροσαρμά, τα μπιφτέκια, τις σεφταλιές.

Ο ιδιοκτήτης της Κρεαταγοράς Χρήστος Δελιντζής, με την σύζυγο του και τους υπαλλήλους της επιχείρησης, στις 5 ημέρες της έκθεσης, πάντα χαμογελαστοί και έτοιμοι να εξυπηρετήσουν, να ενημερώσουν και να εξηγήσουν στους περισσότερους από 20.000 επισκέπτες του περιπτέρου, μπορεί να κουράστηκαν πάρα πολύ, αλλά δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους για το γεγονός της τεράστιας ανταπόκρισης του κόσμου. Φυσικά και της… γνωριμίας όσων δεν τον είχαν ήδη γευθεί, με τον βραβευμένο με το Ρεκόρ Γκίνες Καβουρμά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ. Που μπήκε πλέον στις… καρδιές και στο στομάχι όλων όσων πέρασαν από την έκθεση Alexpo 2018.