Δήμος Αλεξανδρούπολης: ΦΟΒΕΡΟ-Κάποιοι δεν μπορούν να γράψουν σωστά ούτε μια.. πινακίδα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: ΦΟΒΕΡΟ-Κάποιοι δεν μπορούν να γράψουν σωστά ούτε μια.. πινακίδα

Κάποιοι στον δήμο Αλεξανδρούπολης έχουν βαλθεί να… τρελλάνουν τους πολίτες με όσα κάνουν, αφού δεν έχουν την ικανότητα ούτε μια πινακίδα να γράψουν σωστά. Ένα περιστατικό που συνέβη και προκάλεσε την δικαιολογημένη αγανάκτηση και τα αρνητικά σχόλια δημοτών, είναι ενδεικτικό της απαράδεκτης νοοτροπίας, του ωχαδερφισμού και της… σιγουριάς που αισθάνονται κάποιοι (όχι όλοι προφανώς) δημοτικοί και γενικότερα δημόσιοι υπάλληλοι, πως δεν θα έχουν καμιά επίπτωση, ότι και αν κάνουν.

Τί ακριβώς συνέβη, που μπορεί ασφαλώς να μην είναι και το σοβαρότερο πρόβλημα της Αλεξανδρούπολης, αλλά δείχνει την αδιαφορία και τον… ζαμανφουτισμό ορισμένων υπαλλήλων; Οι πολίτες που παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στην παραλιακή, επειδή μένουν στην περιοχή, είναι πλέον υποχρεωμένοι από την 1η Ιουνίου ως τις 15 Σεπτεμβρίου που διαρκεί η τουριστική περίοδος, από τις 20.30 ως τις 01.00 να τα παίρνουν από εκεί, γιατί εκτός της κυκλοφορίας που διακόπτεται στον παραλιακό δρόμο, απαγορεύεται και η στάθμευση και θα δεχθούν κλήσεις.

Έγινε τις προηγούμενες ημέρες  μια ήρεμη συζήτηση μεταξύ πολιτών και του Αντιδημάρχου Γιώργου Κουκουράβα για το συγκεκριμένο πρόβλημα και αποφασίστηκε να  μπουν κάποιες ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ που να δείχνουν σε όλους ποιές ώρες απαγορεύεται το παρκάρισμα. Πήγε κάποιος ή κάποιοι υπάλληλοι του δήμου Αλεξανδρούπολης και κόλλησαν το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο. Χωρίς φυσικά να γίνεται αναφορά σε απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά μόνο στάθμευσης.

Το αυτοκόλλητο λοιπόν αντί του σωστού 20.30 με 01.00 που έπρεπε να γράφει, αναφέρει: 8.00 Μ.Μ έως 13.00 Μ.Μ. Όλα τα λάθη μαζεμένα δηλαδή. Και μισή ώρα νωρίτερα, αφού στις 20.30 αρχίζει η απαγόρευση και φυσικά το 8.00 Μ.Μ σε έναν από τους ξένους επισκέπτες (Τούρκους, Βούλγαρους, Ρουμάνους) που δεν γνωρίζουν τί σημαίνει το Μετά Μεσημβρίας, δημιουργεί σύγχιση. Αφήστε που ακόμα και αν δεχθούμε το 8.00 Μ.Μ έως 13.00 Μ.Μ, σημαίνει ότι Απαγορεύεται η στάθμευση από τις 8 το βράδυ ως τη 1 το μεσημέρι. Όλο το πρωί αλλά και όλη την διάρκεια της νύχτας. Κάτι φυσικά που δεν ισχύει.

Όταν ανέβηκε η φωτογραφία της συγκεκριμένης πινακίδας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, προς τιμήν του ανέδρασε και έγραψε από κάτω ως σχόλιο: “ΛΑΘΟΣ!!! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ….ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ”.

Μόνο που η… διορθωτική κίνηση με το νέο αυτοκόλλητο, πάλι μπέρδεψε τα πράγματα. Γιατί γράφει σωστά ότι απαγορεύεται το παρκάρισμα από τις 20.30 (αφαιρέθηκε το Μ.Μ), αλλά ισχύει πλέον ΕΩΣ 1 Μ.Μ, δηλαδή αν δεχθούμε το Μετά Μεσημβρίας, δεν μπορεί να παρκάρει κάποιος ως τη 1 το μεσημέρι. Τόσο μυαλό χρειάζεται επιτέλους να γραφτεί ένα σωστό αυτοκόλλητο; Χρειάζεται να είναι κάποιος Αϊνστάιν για να το γράψει σωστά. Μα τόση επιπολαιότητα, για να μην πούμε ανικανότητα;

 

Υ.Γ: Επειδή ασκούμε συχνά κριτική και μάλιστα σκληρή στον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, προφανώς και δεν έχει ευθύνη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Απλά, το έστω και μικρής σημασίας περιστατικό, είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας που υπάρχει σε κάποιους εργαζόμενους, οι οποίοι δεν σκέφτονται και κυρίως δεν ενεργούν υπεύθυνα, επειδή ξέρουν ότι υπάρχει ατιμωρησία.

Ένα σχόλιο

  1. Καψίδης Ναθαναήλ

    Κάποτε να μάθουμε οι Νεοέλληνες ότι το μ.μ σημαίνει μετά την μεσηβρίαν και όχι μαζί με την μεσηβρίαν. Π.μ. σημαίνει πρό μεσημβρίας.Μ.μ. μετά μεσημβρίαν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*