ΒΙΝΤΕΟ: Η εντυπωσιακή Βάγια Ζυγογιάννη τραγουδάει το “Τζιβαέρι” στην παρουσίαση του βιβλίου “ΑΜΑΛΙΑ”

ΒΙΝΤΕΟ: Η εντυπωσιακή Βάγια Ζυγογιάννη τραγουδάει το “Τζιβαέρι” στην παρουσίαση του βιβλίου “ΑΜΑΛΙΑ”

Την εντυπωσιακή Βάγια Ζυγογιάννη απ’ το Διδυμότειχο, τη γνωρίσαμε οι περισσότεροι από τη συμμετοχή της στο talent show του ΣΚΑΪ τον περασμένο Οκτώβριο, το “The Voice”. Πλέον κάνει συνεχείς εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά στέκια του ΄Εβρου, όπου ξεδιπλώνει πτυχές του μεγάλου ταλέντου της.

Πριν μια εβδομάδα και συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο, η Βάγια ήταν στο πάνελ της παρουσίασης του βιβλίου “ΑΜΑΛΙΑ” του Σπύρου Πετρουλάκη, η οποία διοργανώθηκε στο Διδυμότειχο από το βιβλιοχαρτοπωλείο “ΠΑΠΥΡΟΣ” στον τεχνοχώρο πολιτισμού και διασκέδασης “Άβατον”. Εκεί έκανε την παρουσίαση, διάβασε αποσπάσματα με την ιδιότητα και της απόφοιτης του Δημοικρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αλλά δεν θα μπορούσε και να μην τραγουδήσει, αφού ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης που είναι παράλληλα συνθέτης και τραγουδιστής, είχε και ορχήστρα.

Η Βάγια Ζυγογιάννη λοιπόν τραγούδησε το “Τζιβαέρι” και κυριολεκτικά… μάγεψε τους παρεβρισκόμενους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το “Άβατον”, με την σπουδαία φωνή της. Επιβεβαίωσε άλλη μια φορά πως τίποτα δεν έρχεται τυχαία και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*