ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: Η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία με εντυπωσιακή παρουσία και στην έκθεση Alexpo 2018

ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: Η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία με εντυπωσιακή παρουσία και στην έκθεση Alexpo 2018

Δυναμική και εντυπωσιακή παρουσία είχε η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, στην 18η Διεθνή έκθεση Alexpo 2018, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Το περίπτερο της “έκλεψε τις εντυπώσεις” και ήταν αντάξιο του μεγέθους, της ανοδικής πορείας και της καταξίωσης της στον χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων. Όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά και παννελήνια, όπου έχει ήδη κατακτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Στο περίπτερο της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, η νέα γενιά της εταιρείας με επικεφαλή;ς τον Χρήστο Παπαζηλάκη και τους χαμογελαστούς συνεργάτες του κορίτσια και αγόρια, αλλά και ο… πατριάρχης και δημιουργός της Θανάσης Παπαζηλάκης, υποδέχονταν τους επισκέπτες, τους ενημέρωναν και απαντούσαν στις ερωτήσεις τους, ενώ όλοι σχεδόν δοκίμαζαν και τα εκλεκτά προϊόντα.

Τα γιαούρτια, η φέτα, τα υπόλοιπα τυριά και κασέρια, το γάλα, αγελαδινό και κατσικίσιο στο οποίο πλέον έχει μπει δυναμικά εδώ και μήνες η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, αλλά και το εκπληκτικό kefir που γίνεται ανάρπαστο και αποτελεί αγαπημένη επιλογή όλων των ηλικιών αλλά κυρίως των νέων ανθρώπων, μπορούσε να τα γνωρίσει κάποιος στο περίπτερο της γαλακτοβιομηχανίας. Υπάρχουν άλλωστε στα ράφια όλων των σούπερ μάρκετ και πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα.