Ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας τίμησε την δημιουργό του Ρεκόρ Γκίνες πλεξούδας σκόρδου Δήμητρα Αθανάσοβα-Τζορίδου (φωτό)

Ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας τίμησε την δημιουργό του Ρεκόρ Γκίνες πλεξούδας σκόρδου Δήμητρα Αθανάσοβα-Τζορίδου (φωτό)

Ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας τίμησε την δημιουργό του Ρεκόρ Γκίνες πλεξούδας σκόρδου Δήμητρα Αθανάσοβα-Τζορίδου που είναι και μέλος της, σε ειδική εκδήλωση.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι: “Ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας συγχαίρει τη Δήμητρα Αθανάσοβα-Τζορίδου, για την μεγάλη της επιτυχία να καταρίψει το Ρεκόρ Γκίνες της μεγαλύτερης πλεξούδας σκόρδου των 256 μέτρων και να φτάσει την πλεξούδα από σκόρδα Βύσσας στα 612 ,70 μέτρα.

Θερμά συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Έβρου για την έξυπνη ιδέα να μπει το σκόρδο Βύσσας στο Ρεκόρ Γκίνες, καθώς και στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκόρδων Βύσσας, για την για την συμμετοχή του στο  διαγωνισμό για το Ρεκόρ Γκίνες.

Η Δήμητρα ήταν εκπρόσωπος του συνεταιρισμού σκόρδων Βύσσας, όμως δεν παύει να είναι εδώ και χρόνια κι ένα από τα πιο δραστήρια μέλη του Δ.Σ του συλλόγου μας και θεωρήσαμε ηθική μας υποχρέωση, σε μια όμορφη και γεμάτη συγκίνηση βραδιά κι εκ μέρους όλων των μελών του συλλόγου, ως Δ.Σ να προσφέρουμε στη Δήμητρα δυο συμβολικά δώρα για τη μεγάλη επιτυχία να μπει το σκόρδο Βύσσας στο Ρεκόρ Γκίνες και να να γίνουν τα σκόρδα Βύσσας παγκοσμίως γνωστά!

Της ευχηθήκαμε ο Θεός να της δίνει δύναμη και υγεία. Η επίσημη βράβευση της από το σύλλογο μας θα γίνει τον Αύγουστο του 2018 στη μεγάλη μας θεσμική εκδήλωση, στην οποία βραβεύουμε τους απανταχού Βυσσιώτες και Βυσσιώτισσες, που μέσα από το επάγγελμα τους προβάλουν τον τόπο καταγωγής τους, την Βύσσα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*