Σε απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το ρέμα Μαΐστρου (φωτορεπορτάζ)

Σε απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το ρέμα Μαΐστρου (φωτορεπορτάζ)

Σε έναν  απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το ρέμα Μαΐστρου, μετά το κλείσιμο του σκουπιδότοπου και η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο, εγκυμονώντας πολύ σοβαρούς κινδύνους και για την δημόισια υγεία.

Το Evros-news.gr είχε και πάλι επισημάνει την σοβαρότητα της κατάστασης και το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται, κυρίως στη βόρεια πλευρά του Μαίστρου. Τότε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ναϊτίδης, που γνωρίζει το πρόβλημα από τους συγχωριανούς του και προσπαθεί να δώσει λύσεις, είχε διαβεβαιώσει ότι μίλησε με τον τομέα της κθαριότητας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζιώγα, ώστε να δοθεί λύση.

Οι φωτογραφίες όμως που είναι χθεσινές από το επιτόπιο ρεπορτάζ μας, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί.  Πιθανόν να βολεύει την δημοτική αρχή, ώστε να βρίσκουν χώρο όσοι θέλουν να πετάξουν τα σκουπίδια τους, αν δεν μπορούν κρυφά να τα αποθέσουν στον κλειστό σκουπιδότοπο. Όμως αυτό το μπάχαλο στον Μαίστρο δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί.

Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες και καταγγελίες τους, δεν βλέπουν κάποιες παρεμβάσεις που θα αποτρέψουν την συγκεκριμένη απαράδεκτη κατάσταση, η οποία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και όπως λένε: “Φοβόμαστε πλέον για την υγεία μας και των οικογενειών μας. Η Διεύθυνση Υγείας άραγε γνωρίζει  όσα συμβαίνουν στο ρέμα Μαίστρου ή κάνει πως δεν βλέπει τίποτα και αυτή όπως και ο δήμος Αλεξανδρούπολης”;