Καίσας: Βρέθηκαν τα χρήματα και ξεκινούν οι μελέτες για το φράγμα στο Δέρειο

Καίσας: Βρέθηκαν τα χρήματα και ξεκινούν οι μελέτες για το φράγμα στο Δέρειο

Φανερά ικανοποιημένος από τις εξελίξεις του έργου κατασκευής φράγματος στο Δέρειο, το οποίο συζητείται εδώ και δεκαετίες και ο ίδιος προσωπικά προσπάθησε από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε να το προωθήσει, δήλωσε ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καίσας.

Σε συνέντευξη του στην Alfa TV και την Κυριακή Μπασκάκη, αναφερόμενος στην πρόσφατη σύσκεψη για την διαχείριση των υδάτων του Έβρου που έγινε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελου, ο κ.Καίσας αποκάλυψε ότι το υπουργείο Υποδομών και Δικτύων, ενημέρωσε ότι ξεκινούν οι μελέτες για το συγκεκριμένο τεράστιας σημασίας έργο. Κι αυτό γιατί βρέθηκαν και τα 5 εκατ,. ευρώ που απαιτούνται για την πραγματοποίηση των μελετών αυτών, αφού αυτές που υπήρχαν από τις προηγούμενες δεκαετίες χρειάζονται επικαιροποίηση.

“Ήμουνα νιος και γέρασα ακούγοντας για το συγκεκριμένο έργο. Όλοι θέλουμε να προχωρήσει, αφού θα δώσει σημαντικές λύσεις όχι μόνο στην άρδευση, αλλά και στην υδροδότηση και θα αλλάξει μια τεράστια περιοχή του Έβρου”, είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που μίλησε επίσης για την συμφωνία της Κυβέρνησης για το χρέος που σηματοδοτεί το τέλος των μνημονίων, αλλά και το θέμα της ΕΒΖ.

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ALPHA TV