Δήμος Ορεστιάδας: Θα… ΠΙΟ ΝΕΡΟ στο όνομα του Ραδιόγλου, με απ’ ευθείας ανάθεση για καταμέτρηση υδρομετρητών

Δήμος Ορεστιάδας: Θα… ΠΙΟ ΝΕΡΟ στο όνομα του Ραδιόγλου, με απ’ ευθείας ανάθεση για καταμέτρηση υδρομετρητών

Άλλη μια απ’ ευθείας ανάθεση από τον δήμο Ορεστιάδας και συγκεκριμένη την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΟ) της πόλης, στην εταιρεία ΠΙΟΝΕΡΟΣ ΕΠΕ του Νίκου Ραδιόγλου, αυτή την φορά ως αμοιβή για τις υπηρεσίες Καταμέτρησης Υδρομετρητών στους πρώην δήμους Κυπρίνου και Τριγώνου.

Μέχρι τώρα, η συγκεκριμένη εταιρεία ΠΙΟΝΕΡΟΣ ΕΠΕ-ΝΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΓΛΟΥ ΕΠΕ, έπαιρνε όλες σχεδόν τις υπηρεσίες καθαριότητας στον δήμο Ορεστιάδας με απ’ ευθείας αναθέσεις, αφού ο δήμαρχος Βασίης Μαυρίδης και οι συνεργάτες του, αποφεύγουν να κάνουν ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς. Χρησιμοποιούν το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος, να κάνουν απ’ ευθείας αναθέσεις μέχρι του ποσού των 20.000 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις ΔΗΚΕΠΑΟ και ΔΕΥΑΟ.

Άλλοι δήμοι του Έβρου όσον αφορά την καθαριότητα, προχωρούν σε ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς και αυτός που δίνει την καλύτερη προσφορά αναλαμβάνει την καθαριότητα. Όμως στον δήμο Ορεστιάδας έχουμε μπαράζ απ’ ευθείας αναθέσεων, κάτι που έχουν καταγγείλει πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Στου… Μαυρίδη την πόρτα όμως, όσο θέλεις βρόντα.

Τώρα βλέπουμε ότι η εταιρεία ΠΙΟΝΕΡΟΣ ΕΠΕ του Νίκου Ραδιόγλου, αναλαμβάνει και την καταμέτρηση της κατανάλωσης νερού στους υδρομετρητές. Το ερώτημα είναι, η Δημοτική Επιχείρηση ΄’Υδρευσης Αποχέτευσης Ορεστιάδας, δεν έχει υπαλλήλους που να μπορούν να κάνουν αυτή την δουλειά και δίνει επιπλέον χρήματα με απ’ ευθείας αναθέσεις στην συγκεκριμένη εταιρεία; Εκτός αν παίζουν ρόλο οι κακές σχέσεις που όπως μαθαίνουμε έχει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ Δημήτρης Τσελεμπής, με τον σύλλογο των εργαζομένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΙΟΝΕΡΟΣ ΕΠΕ-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ

Συνεχείς είναι οι κόντρες ανάμεσα τους, απαξιοί να τους συναντήσει για να ακούσει τα αιτήματα και τα προβλήματα ή τις εισηγήσεις τους, ενώ και ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ  ζήτησαν να τον δουν για το συγκεκριμένο θέμα, αρνείται να συναντηθεί μαζί τους. Άλλωστε ο κ.Τσελεμπής είναι στενός συνεργάτης και φίλος του, ένα από τα…πρωτοπαλίκαρα του στη διοίκηση του δήμου, ενώ είναι γνωστό ότι προσέλαβε και την κόρη του ως ειδική συνεργάτιδα στο γραφείο του ο κ.Μαυρίδης.

Η ουσία είναι ότι στον δήμο Ορεστιάδας μάλλον τραγουδούν, θα… ΠΙΟΝΕΡΟ (Σ) στο όνομα της εταιρείας του Νίκου Ραδιόγλου, που μετά την καθαριότητα αναλαμβάνει με απ’ ευθείας αναθέσεις και την καταμέτρηση της κατανάλωσης του νερού. Επαναλαμβάνουμε, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟ να γίνεται απ’ ευθείας ανάθεση κέχρι του ποσού των 20.000 ευρώ και προφανώς  στον δήμο Ορεστιάδας το θεωρούν και ηθικό. Να παίρνει την συντριπτική πλειοψηφία παρόμοιων υπηρεσιών η συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία όπως γνωρίζουμε σε ηλεκτονικούς διαγωνισμούς της Αλεξανδρούποιλης για παράδειγμα, είναι μονίμως χαμένη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*