Καίσας: Ποιά Λιμενική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης; Το μεταφορικό ισοδύναμο είναι το σημαντικό θέμα

Καίσας: Ποιά Λιμενική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης; Το μεταφορικό ισοδύναμο είναι το σημαντικό θέμα

Για το νέο νομοσχέδιο που αφορά το μεταφορικό ισοδύναμο στα νησιά και θα εφαρμοστεί και στην Σαμοθράκη από την 1η Ιουλίου, αλλά και την ίδρυση Λιμενικής Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης που δεν υπάρχει σε αυτό, μίλησε ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καίσας.

Όσον αφορά την ίδρυση Λιμενικής Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη που είχε υποσχεθεί ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής όσες φορές βρέθηκε στην περιοχή μας και θεωρούσε σίγουρη ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν μπορούσε να συμπεριληφθεί σε αυτό το νομοσχέδιο και σημασία έχει το μεταφορικό ισοδύναμο.

Μιλώντας στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ τόνισε: “Ταφόπλακα δεν μπαίνει. Υπάρχει προοπτική, υπάρχει δυνατότητα. Αλλά νομίζω δεν μπορούσε τώρα να μπει στο νομοσχέδιο η Λιμενική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης. Η ιεράρχηση είναι θέμα της Κυβέρνησης και διεκδίκησης δικιάς μας, αλλά να μην μπούμε τώρα σε αντιπαράθεση γιατί έγινε στην Κάλυμνο Σχολή Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, ούτε σε αυτή την λογική, Να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε τα ζητήματα του μεταφορικού ισοδύναμου”, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καίας

Μιλώντας επίσης για την συμφωνία για το χρέος, ο κ.Καίσας τόνισε ότι ξημέρωσε μια καινούργια ημέρα για όλους, ανεξάρτητα από την κομματική τοποθέτηση του καθένα και η Ελλάδα αλλάζει σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*