Η “νύφη”μας Δέσποινα Βανδή έρχεται στην Αλεξανδρούπολη με το “ΜΑΜΑ ΜΙΑ”

Η “νύφη”μας Δέσποινα Βανδή έρχεται στην Αλεξανδρούπολη με το “ΜΑΜΑ ΜΙΑ”

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί άλλη μια φορά την ερχόμενη εβδομάδα η “νύφη” μας Δλεσποινα Βανδή, σύζυγος του κορυφαίου διεθνή πρώην ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαίδη, για επαγγελματικούς λόγους.

Συγκεκρικένα, την ερχόμενη Τετάρτη 3 Ιουλίου, θα εμφανιστεί στο  Μιούζικαλ “Mama Mia” που θα παρουσιαστεί με τον υπόλοιπο θίασο της στο Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι το καλοκαίρι βρέθηκε και πάλι στην πόλη μας, σε συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου στη Γιορτή Κρασιού και είχε γίνει κυριολεκτικά χαμός από προσέλευση κόσμου.

Η Βανδή το ευχαριστιέται με την ψυχή της κάθε φορά που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της και σίγουρα θα επισκεφθεί τους γονείς του Ντέμη, τα πεθερικά της δηλαδή, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει μαζί και τον γιο με την κόρη της, για  να δουν τον παππού και τη γιαγιά. Άγνωστο είναι αν θα έρθει μαζί και ο Ντέμης Νικολαίδης, αν και πέρυσι την ακολούθησε και μάλιστα είχαν επισκεφθεί και το δάσος της Δαδιάς.

Μάλιστα κάθε φορά που έρχεται στον Έβρο φροντίζει να τον… διαφημίζει με διάφορα βιντεάκια και σχ΄λια στους προσωπικούς της λογαριασμούς που ακολουθούν πολλές χιλιάδες θαμυαστές της.