Άγριες αποδοκιμασίες σε Κουρουμπλή στις Σέρρες(ΒΙΝΤΕΟ). Στην Αλεξανδρούπολη μας… δουλεύει και τον αποθεώνει ο Λαμπάκης

Άγριες αποδοκιμασίες σε Κουρουμπλή στις Σέρρες(ΒΙΝΤΕΟ). Στην Αλεξανδρούπολη μας… δουλεύει και τον αποθεώνει ο Λαμπάκης

Με άγριες διαθέσεις περίμενε το πλήθος τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στις Σέρρες, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης. Τόσο κατά την άφιξή του στον Καθεδρικό Ναό της πόλης, όσο και κατά την κατάθεση στεφάνων, δεκάδες άτομα όλων των ηλικιών τον έβριζαν και φώναζαν «προδότη για 30 αργύρια πουλήσατε τη Μακεδονία».

Η αρχή έγινε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων, στο άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά, στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών. Μόλις ήρθε η ώρα του Παναγιώτη Κουρουμπλή, το οργισμένο πλήθος άρχισε να αποδοκιμάζει, με τον υπουργό να συνεχίζει ανέκφραστος.

Ο δεύτερος γύρος των αποδοκιμασιών

Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι για να παρακολουθήσουν την παρέλαση στο κέντρο των Σερρών αποδοκίμασαν έντονα τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και την ώρα που κατευθυνόταν προς την εξέδρα των επισήμων, για την συμφωνία της κυβέρνησης σχετικά με το όνομα της πΓΔΜ.

«Προδότες, προδότη, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την πορεία του.

Τελικά ο κύριος Κουρουμπλής κατάφερε να φτάσει στην εξέδρα των επισήμων με τους διαδηλωτές να περιορίζονται από την αστυνομία αρκετά μέτρα πιο μακριά.

Να σημειώσουμε ότι η Σερραία υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, που ως γνωστόν προέρχεται από τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, δεν εφναίστηκε καθόλου στην πόλη και την περιοχή, πολύ περισσότερο φυσικά να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση. Το κλίμα εξάλλου είναι πολύ βαρύ γι’ αυτήν από τους συντοπίτες της, μετά την υπογραφή της συμφωνίας ξεπουλήματιος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΟ Evros-news.gr: Έχουμε εκφράσει επανειλημμένα την άποψη ότι δεν εγκρίνουμε παρόμοιες ενέργειες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι σημερινοί κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ και οι συνεταίροι τους στην Κυβέρνηση Ανεξάρτητοι Έλληνες, μαζί με την χρυσή Αυγή, πρωταγωνιστούσαν σε παρόμοιες καταστάσεις τα προηγούμενα χρόνια και μάλιστα έκαναν πολύ χειρότερα αρκετές φορές.

Όσον αφορά τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, την ίδια στιγμή που οι Σερραίοι αντιδρούν έτσι, στην Αλεξανδρούπολη ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης τον… αποθεώνει και λέει διάφορα δακρύβρεχτα που θυμίζουν Μάρθα Βούτση, αν και ο συγεκκριμένος υπουργός μας… δουλεύει εν ψυχρώ στο θέμα ίδρυσης της Λιμενικής Ακαδημίας. Δυο νομοσχέδια έφερε από τον Δεκέμβριο του 2017 στη Βουλή, αλλά σε κανένα δεν την συμπεριέλαβε, παρά το “δούλεμα” στις δηλώσεις. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*