“Έτρεξε” δημοσκόπηση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ με επίκεντρο τον Μέτιο. Τα ερωτήματα

“Έτρεξε” δημοσκόπηση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ με επίκεντρο τον Μέτιο. Τα ερωτήματα

Μια πιλοτική έρευνα στα social media που ολοκληρώθηκε σήμερα, πραγματοποίησε η γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ research, στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχοντας ωε επίκεντρο με βάση τις ερωτήσεις που συμπεριέλαβε, το νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Η δημοσκόπηση ζητούσε από όσους συμμετείχαν, να απαντήσουν αρχικά σε γενικά ερωτήματα, όπως είναι η ηλικία, η μόρφωση, τί κόμμα ψήφισαν στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, αν ψήφισαν ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015 και φυσικά την Πρόθεση Ψήφου στις επόμενες εθνικές εκλογές. Στη συνέχεια υπεισέρχονταν σε πιο συγκεκριμένα ερωτήματα για την Περιφέρεια. Έχοντας πάντα ως βασική αναφορά τον Χρήστο Μέτιο.

Συγκεκριμένα, ρωτούσε πως αξιολογούν οι συμμετέχοντες το έργο του σημερινού Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ σε ορισμένους τομείς

Στη συνέχεια η ερώτηση αφορούσε αν επιθυμούν ή όχι την επανεκλογή Μέτιου

Ακολούθως ζητούν η γνώμη για τρία πρόσωπα. Τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, τον επικεφαλής; της αντιπολίτευσης Φώτη Καραλίδη και τον Χρήστο Κιτσόπουλο, υποψήφιο Περιφερειάρχη της “Χρυσής Αυγής” (που τον θυμήιηκαν αυτόν τον “εξαφανισμένο” αλήθεια) 

Μετά ζητούσε να επιλέξει ο συμμετέχων μεταξύ Μέτιου-Καραλίδη

Έκλειναν οι ερωτήσεις με την εκλογική περιφέρεια που φηφίζει αυτός που απαντούσε στις ερωτήσεις της έρευνας

Η έρευνα της γνωστής εταιρείας των Αθηνών ολοκληρώθηκε σήμερα μετά το μεσημέρι και θα δούμε τις επόμενες ημέρες αν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ή τα κρατήσει για τον… εαυτό του αυτός που την παρήγγειλε. Δεν ξέρουμε αν είναι ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, μια και γύρω από αυτόν περιστρέφονταν οι απαντήσεις ή το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για παράδειγμα.

Πάντως απουσίαζαν τα ονόνατα υποψήφιων Περιφερειαρχών που ακούγονται ή έχουν εκδηλώσεις επιθυμία, ώστε να κριθούν απέναντι στον κ.Μέτιο. Γιατί Καραλίδης σίγουρα δεν θα υπάρχει, τουλάχιστον επικεφαλής συνδυασμού, ενώ ο Κιτσόπουλος δεν παίζει ρόλο. Θα είχαν ενδιαφέρον τα αποτελέσματα αν υπήρχαν ονόματα όπως Τιμοσίδης, Πεταλωτής, Πετρίδης, Αμοιρίδης και φυσικά… Τοψίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*