Εντυπωσιακό το διαφημιστικό ΒΙΝΤΕΟ του Τμήματος Δασολογίας του Πανεπιστημίου Ορεστιάδας που προβάλλει και τον Έβρο

Εντυπωσιακό το διαφημιστικό ΒΙΝΤΕΟ του Τμήματος Δασολογίας του Πανεπιστημίου Ορεστιάδας που προβάλλει και τον Έβρο

Ένα εντυπωσιακό μίνι ντοκιμαντέρ – διαφημιστικό για το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης στην Ορεστιάδα, βγήκε ήδη στον “αέρα” και γίνεται χαμός από την μεγάλη ανταπόκριση που έχει. Μέσα από αυτό το βίντεο διάρκειας 3 λεπτών και 52 δευτερολέπτων, προβάλλεται μάλστα και ο νομός Έβρου με τις διάφορες όμορφες και μοναδικές περιοχές του. 

Το διαφημιστικό που ξεπέρασε ήδη τις 18.000 προβολές, παράχθηκε ως “εν δυνάμει” προωθητικό υλικό στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής διατριβής του Κωνσταντίνου Γκουρλουμένου με θέμα: “Σχεδιασμός και ανάπτυξη μοντέλου ολοκληρωμένης διαδικτυακής παρουσίασης (social media – web presence) και αφορά τον μονόλογο ενός δευτεροετή φοιτητή του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με καταγωγή από την Αθήνα.

Είμαι ο Κώστας ο Αθηναίος, ο δασολόγος / I am Kostas the Athenian, the forester

Ένα μίνι ντοκιμαντέρ – διαφημιστικό για το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Ο μονόλογος ενός δευτεροετή φοιτητή του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με καταγωγή από την Αθήνα.Σύνοψη:Ένας νέος, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένος, αποφάσισε στα 17 του να κάνει σπουδές στο περιβάλλον. Ουσιαστικά έλαβε μια απόφαση ζωής μιας και το σχετικό Πανεπιστημιακό Τμήμα βρίσκεται 1000 χλμ μακριά από το σπίτι του στην Αθήνα. Τα αρχικά του συναισθήματα και οι φοβίες του για τον τόπο σπουδών γρήγορα μετατρέπονται σε ενθουσιασμό και ικανοποίηση. Γνωρίζει τους συμφοιτητές του, ενθουσιάζεται από την σχολή και όλα όσα μαθαίνει σε αυτήν. Ένας νέος καινούργιος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά του. Απογαλακτίζεται και ενηλικιώνεται στο άκρως φιλικό κοινωνικό περιβάλλον μιας μικρής επαρχιακής πόλης, της Ορεστιάδας, με κύριο γνώρισμα τις στενές σχέσεις μεταξύ των μελών της φοιτητικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας. Ο νέος παύει να είναι ένας άγνωστος, μια μονάδα μέσα σε μια ανθρωποθάλασσα, αποκτά προσωπικότητα και αναγνωρισιμότητα.Είναι πλέον ο Κώστας ο Αθηναίος, ο δασολόγος.Με όλα αυτά τα εφόδια, χτίζει τον ισχυρό και δυναμικό χαρακτήρα με τον οποίον θα πορευτεί στην ενήλικη ζωή του.Δημιουργός: Κωνσταντίνος Γκουρλουμένος (Kostas Gur) Αφήγηση: Κωνσταντίνος ΔημητρακάκηςΜουσική: GG Riggs – TomboyΠοιότητα: DCI-2K, 2048×1080, 25fps————————————————————Το διαφημιστικό παράχθηκε ως "εν δυνάμει" προωθητικό υλικό στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής διατριβής του Κωνσταντίνου Γκουρλουμένου με θέμα: "Σχεδιασμός και ανάπτυξη μοντέλου ολοκληρωμένης διαδικτυακής παρουσίασης (social media – web presence) μέσα από τις απόψεις των εμπλεκομένων. Η περίπτωση του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων”, με επιβλέπων καθηγητή τον κ. Τσαντόπουλο Γεώργιο, Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος και διατέθηκε δωρεάν από τον Δημιουργό στο Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για την χρήση του όπως αυτό κρίνει.

Gepostet von Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας am Mittwoch, 27. Juni 2018

Σύνοψη του θέματος:

Ένας νέος, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένος, αποφάσισε στα 17 του να κάνει σπουδές στο περιβάλλον. Ουσιαστικά έλαβε μια απόφαση ζωής μιας και το σχετικό Πανεπιστημιακό Τμήμα βρίσκεται 1000 χλμ μακριά από το σπίτι του στην Αθήνα. Τα αρχικά του συναισθήματα και οι φοβίες του για τον τόπο σπουδών γρήγορα μετατρέπονται σε ενθουσιασμό και ικανοποίηση. Γνωρίζει τους συμφοιτητές του, ενθουσιάζεται από την σχολή και όλα όσα μαθαίνει σε αυτήν. Ένας νέος καινούργιος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά του. Απογαλακτίζεται και ενηλικιώνεται στο άκρως φιλικό κοινωνικό περιβάλλον μιας μικρής επαρχιακής πόλης, της Ορεστιάδας, με κύριο γνώρισμα τις στενές σχέσεις μεταξύ των μελών της φοιτητικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας. Ο νέος παύει να είναι ένας άγνωστος, μια μονάδα μέσα σε μια ανθρωποθάλασσα, αποκτά προσωπικότητα και αναγνωρισιμότητα.

Είναι πλέον ο Κώστας ο Αθηναίος, ο δασολόγος.

Με όλα αυτά τα εφόδια, χτίζει τον ισχυρό και δυναμικό χαρακτήρα με τον οποίον θα πορευτεί στην ενήλικη ζωή του.

Δημιουργός: Κωνσταντίνος Γκουρλουμένος (Kostas Gur)
Αφήγηση: Κωνσταντίνος Δημητρακάκης
Μουσική: GG Riggs – Tomboy
Ποιότητα: DCI-2K, 2048×1080, 25fps

Όπως τονίσαμε, το διαφημιστικό παράχθηκε ως “εν δυνάμει” προωθητικό υλικό στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής διατριβής του Κωνσταντίνου Γκουρλουμένου με θέμα: “Σχεδιασμός και ανάπτυξη μοντέλου ολοκληρωμένης διαδικτυακής παρουσίασης (social media – web presence) μέσα από τις απόψεις των εμπλεκομένων. Η περίπτωση του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων”, με επιβλέπων καθηγητή τον κ. Τσαντόπουλο Γεώργιο, Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος και διατέθηκε δωρεάν από τον Δημιουργό στο Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για την χρήση του όπως αυτό κρίνει.

Τί λέει ο δημιουργός του βίντεο

Ο δημιουργός του συγκεκριμένου βίντεο Κώστας Γκουρλουμένος, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το συγκεκριμένο τμήμα της Ορεστιάδας, συνεργάτης τιου βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καίσα, σχολιάζοντας την μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο, έγραψε:

“Για το Δημοκρίτειο, τον Έβρο, την Ορεστιάδα και τους Φοιτητές της.
Ευχαριστώ όλους για την ανιδιοτελή τους συμμετοχή και προπαντός τους φοιτητές της Ορεστιάδας και τους Συλλόγους τους γιατί το έχω φτιάξει για αυτούς και τους το αφιερώνω μιας και σπουδάζουν στην άκρη της Ελλάδας!
Επίσης ευχαριστώ τους φοιτητές του ΤΕΙ Διδυμοτείχου που υπέμεναν 9 ώρες μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ – ως επιβάτες – για τα γυρίσματα της διαδρομής από την Αλεξανδρούπολη στην Ορεστιάδα… τα είδαν όλα…, τον κοσμήτορα της Σχολής κ. Σπύρο Κουτρούμπα για την πολύτιμη βοήθειά του και φυσικά τον Δήμαρχο Ορεστιάδας, τον Βασίλη Μαυρίδη, που με βοήθησε τα μάλα σε κάποια πολύ κρίσιμα γυρίσματα, το ΚΤΕΛ ΕΒΡΟΥ που μου διέθεσε το καλύτερό τους λεωφορείο για μια μέρα και τέλος δύο ανθρώπους που χωρίς αυτούς δεν θα είχα την ευκαιρία να κάνω ούτε βίντεο ούτε μεταπτυχιακό, τον καθηγητή μου κ. Γεώργιο Τσαντόπουλο για την ιδέα του να φτιάξω διαφημιστικό βίντεο για την σχολή και τον προϊστάμενό μου στην Αθήνα, τον Βουλευτή Έβρου κ. Γεώργιο Καΐσα που με ενθάρρυνε να κάνω μεταπτυχιακές σπουδές στο περιβάλλον”!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*