Γιορτή Κρασιού. Οι αποφάσεις για τις 47.500 ευρώ που θα κοστίσουν Φουρέιρα, Μακρόπουλος

Γιορτή Κρασιού. Οι αποφάσεις για τις 47.500 ευρώ που θα κοστίσουν Φουρέιρα, Μακρόπουλος

Στις 47.500 ευρώ ανέρχονται οι αμοιβές που θα εισπράξουν για την εμφάνιση τους στην φετινή Γιορτή Κρασιού της Αλεξανδρούπολης, η θριαμβεύτρια της Eurovision Ελένη Φουρέιρα και ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΤΙΕΔΑ που αναρτήθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.  

Μάλιστα αυτή την φορά έγινε πολύ γρήγορα, ίσως γιατί ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης θέλησε να δείξει ότι υπάρχει… διαφάνεια, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινώσει αναλυτικά τους ισολογισμούς από τις Γιορτές Κρασιού των προηγούμενων χρόνων. Με βάση λοιπόν τις αποφάσεις οι αμοιβές των δύο καλλιτεχνών για την φετινή Γιορτή Κρασιού είναι:
ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ          28.520,00 ΕΥΡΩ
ΦΟΥΡΕΪΡΑ                   19.003,00ΕΥΡΩ
Υπάρχουν όμως και οι άλλες εκδηλώσεις, που αφορούν τις παραδοσιακές βραδιές, αν και με δεδομένη την απόφαση των συλλόγων της ΕΠΟΦΕ να μην πάρουν μέρος, είναι άγνωστο τί πρόκειται να συμβεί. Πάντως για τις… Λοιπές εκδηλώσει,  το ποσό που εγκρίθηκε είναι  6.950 ευρώ και συγκεκριμένα:
ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ 2.700
ΠΟΝΤΙΑΚΗ 2.050
ΚΡΗΤΙΚΗ 2.20ο
Στις τρεις αποφάσεις και κυρίως σε αυτές για τους Μακρόπουλο και Φουρέιρα, δεν γίνεται καμιά αναφορά για τα επιπλέον έξοδα που θα πρέπει να καταβάλλει η ΤΙΕΔΑ, όπως έγινε άλλωστε και πέρυσι. Μιλάμε για τα αεροπορικά εισιτήρια καλλιτεχνών και μουσικών, την μεταφορά τους, την διαμονή τους στα ξενοδοχεία και τους security που θα ζητήσουν για την ασφάλεια τους.
Αν συνυπολογιστούν και όλα αυτά, τότε το συνολικό ποσό για τους Φουρέιρα, Μακρόπουλο σίγουρα θα ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ και μαζί με τα έξοδα για τις παραδοσιακές βραδιές, θα ξεπεραστούν οι 60.000 ευρώ. Όσον αφορά την συμφωνία για τους δυο γνωστούς τραγουδιστές, έγινε με την εταιρεία “Νίκος Μοδιώτης” από την Θεσσαλονίκη, η οποία φαίνεται να ξεκίνησε δραστηριότητα μόλις πριν ένα χρόνο, αφού έκανε έναρξη εργασιών στο ΓΕΜΗ τον Μάρτιο του 2017.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

 ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*