Η Ήβη Αδάμου μας δείχνει την κόρη που απέκτησε με τον συντοπίτη μας Μιχάλη STAVENTO

Η Ήβη Αδάμου μας δείχνει την κόρη που απέκτησε με τον συντοπίτη μας Μιχάλη STAVENTO

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ήβη Αδάμου και ο συντοπίτης μας Μιχάλης Κουϊνέλης (STAVENTO), μετά την γέννηση της κορούλας τους, για την οποία σας είχε ενημερώσει σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ το Evros-news.gr.

Η Κύπρια τραγοδίστρια  δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της στο instagram, στην οποία φαίνονται τα μικροσκοπικά ποδαράκια του και όχι φυσικά το πρόσωπο του. Η αγαπημένη του νεανικού κοινού καλλιτέχνης, που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Κουινέλη, έχουν αποφασίσει να μεγαλώσει στην Αλεξανδρούπολη όπου ζει μόνιμα ο συμπατριώτης μας συνθέτης και τραγουδιστής.

Άλλωστε παλαιότερα με δηλώσεις της είχε τονίσει ότι θεωρεί την πόλη το πιο ιδανικό περιβάλλον να μεγαλώσει το παιδάκι τους.

Η Ήβη Αδάμου, έχοντας προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο, αφιερώνει όλον το χρόνο της στην κόρη της.  Mάλιστα εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η όμορφη Κύπρια διαθέτει ήδη άψογη σιλουέτα (γέννησε πριν 2 εβδομάδες να επαναλάβω), ενώ αποκάλυψε ότι στην εγκυμοσύνη πήρε συνολικά 9 κιλά.

Όσο για τον Μιχάλη STAVENTO που είναι επίσης… ξετρελαμμένος με την κόρη του, αυτό το καλοκαίρι κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με τον Γιώργο Μαζωνάκη και μάλιστα χθες το βράδυ εμφανίστηκαν στο στάδιο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης.