Αποχώρησε από την προεδρία της ΠΑΕ Νίψας ο Χαράλαμπος Παντελίδης

Αποχώρησε από την προεδρία της ΠΑΕ Νίψας ο Χαράλαμπος Παντελίδης

Σαν “κεραυνός εν αιθρία” έπεσε χθες βράδυ στη Νίψα, η απόφαση του Προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Χαράλαμπου Παντελίδη να αποχωρήσει από την διοίκηση, την οποία και ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που είχε συγκληθεί. 

Ο κ.Παντελίδης, που ήταν πέντε χρόνια στη διοίκηση και τα τέσσερια αυτά ως Πρόεδρος και μάλιστα μαζί με τους συνεργάτες του έφτασαν την ΠΑΕ Νίψας ως την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, σε δήλωση που έκανε επικαλείται το γεγονός ότι δεν έχει πλέον την οικονομική δυνατότητα να βάζει τα χρήματα που χρειάζονται στην ομάδα. Παράλληλα αφήνει αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του εβρίτικου ποδοσφαίρου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Δυστυχώς οι δυνάμεις με εγκατέλειψαν και δεν μπορώ πλέον να παλεύω με νεροπιστολα ενάντια στα πολυβόλα”.

Η δήλωση του Χαράλαμπου Παντελίδη, η αποχώρηση του οποίου στενοχώρησε όλους στη Νίψα, αναφέρει: “Μετά από πέντε χρόνια στην διοίκηση της Π.Α.Ε. Νιψας (τα τέσσερα ως Πρόεδρος) έφτασε η στιγμή να σταματήσω την ενασχόληση με την ομάδα, επειδή δεν είμαι χομπιστας ούτε έχω την οικονομική δυνατότητα να βάζω κάθε χρόνο χρήματα για την ομάδα, αποφάσισα να μην συνεχίσω.
Πέντε χρόνια με άπειρες ώρες αφιερωμένες στην ομάδα με πολλά όνειρα καλές και κακιες στιγμές και στόχο να γίνει η ΠΑΕΝ η ομαδα που θα αγωνίζεται σεβόμενη την ιστορία της αλλά και τους αντιπάλους.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Ποδοσφαιριστές και Προπονητές που συνεργάστηκα , έκανα πολλούς φίλους που θα κρατήσω για πάντα. Ευχαριστώ επίσης τους λίγους ανθρώπους που με βοήθησαν αυτήν την περίοδο, τον Γιωργο Βασιλειάδη, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον Κώστα Καλαιτζιδη και φυσικά τον ακούραστο εργάτη Ιωσηφ Καλαιτζιδη (ζητώ συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον).
Δυστυχώς οι δυνάμεις με εγκατέλειψαν και δεν μπορώ πλέον να παλεύω με νεροπιστολα ενάντια στα πολυβόλα”.