ΕΒΡΙΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ για τη Μακεδονία. Κάποιος να μπει ΜΠΡΟΣΤΑ ορίζοντας ημέρα και ώρα

ΕΒΡΙΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ για τη Μακεδονία. Κάποιος να μπει ΜΠΡΟΣΤΑ ορίζοντας ημέρα και ώρα

Ο κόσμος στην Μακεδονία μας αλλά και όλη την Ελλάδα, συνεχίζει τα συλλαλητήρια εναντίον της κατάπτυστης και επαίσχυντης συμφωνίας που υπέγραψε η Κυβέρνηση στις Πρέσπες, παραχωρώντας όνομα, μακεδονική εθνότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς.

Οι αντιδράσεις αυξάνονται, παρά την προσπάθεια απαξίωσης, ηθικής εξόντωσης και στιγματισμού ως ακροδεξιών, εθνικιστών, φασιστών όσων συμμετέχουν και τις προσπάθειες καταστλής με την χρησιμοποίηση της αστυνομίας εναντίον όσων διαδηλώνουν.

Τις τελευταίες μέρες στο χορό των κινητοποιήσεων μπήκε και η Θράκη. Στην Ξάνθη υπήρξε δυναμική συγκέντωση και όλοι φώναξαν με ένα στόμα και μια φωνή: “Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική” αλλά και σε όλους εκείνους που αποφάσισαν να χαρίσουν τα πάντα στους γείτονες μας: “Κάτω τα βρωμόχερα σας απ’ την Μακεδονία μας”. Την ερχόμενη Τετάρτη 4 Ιουλίου σειρά παίρνει η γειτονική μας Κομοτηνή. Εμείς στον Έβρο θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε απαθείς, αδρανείς και αδιάφοροι; 

Με άρθρο μας χθες επισημάναμε ότι ο νομός Έβρου είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ από τις ελάχιστες περιοχές που δεν έγινε το παραμικρό μέχρι τώρα. Όταν και η Θράκη αντιμετωπίζει τόσους πολλούς κινδύνους και ορισμένοι γείτονες μας, σε συνεργασίας με κάποιους… προθύμους από το εσωτερικό απεργάζονται σχέδια εναντίον της, δεν είναι δυνατόν στον Έβρο να μην συμβεί ότι και στην Ξάνθη με την Κομοτηνή.

ΔΕΙΤΕ: Ο Έβρος απ’ τις ελάχιστες περιοχές-ΔΥΣΤΥΧΩΣ-που δεν έγιναν συλλαλητήρια για την Μακεδονία

Γι’ αυτό το Evros-news.gr απευθύνει έκκληση σε συλλόγους που έχουν τη δυνατότητα, να ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. Είναι η ώρα. ΕΒΡΙΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Η αφίσα, όμοια με αυτή που έχει κυκλοφορήσει για την συγκέντρωση της ερχόμενης Τετάρτης στην Κομοτηνή, είναι έτοιμη. Αρκεί κάποιοι να ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ορίζοντας ημέρα και ώρα για μια ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ από την Αλεξανδρούπολη ( στην παραλιακή μπροστά στον Φάρο), ώστε και οι Εβρίτες να βροντοφωνάξουν υπέρ της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, που είναι ελληνική και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να την ξεπουλήσει στους Σκοπιανούς.

Γνωρίζουμε, ότι υπάρχουν σύλλογοι και κάποιοι συμπατριώτες μας, που σκέφτονται έντονα  τον τελευταίο καιρό αυτό το θέμα, βλέποντας τον ξεσηκωμό στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αυτοί λοιπόν ας αναλάβουν την πρωτοβουλία, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, μακριά από κάθε κομματική ή πολιτική εκμετάλλευση και “καπέλωμα” και να ξεσηκώσουν τους πάντες. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους.

Το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιουλίου θα ήταν μια καλή ημερομηνία, αφού θα έχουν την ευκαιρία και οι Εβρίτες από όλο το νομό να κατέβουν στην Αλεξανδρούπολη και να βροντοφωνάξουν υπέρ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*