Ο Εβρίτης Κώστας Βενετίδης νέος Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Εβρίτης Κώστας Βενετίδης νέος Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών.

 

Ο Εβρίτης Κώστας Βενετίδης είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών της ΑΜ-Θ, μετά τον ορισμό νέων θεματικών Αντιπεριφερειαρχών που αποφάσισε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Ο κ.Βενετίδης επιστρέφει ουσιαστικά στην ίδια θέση που κατείχε μέχρι πριν ένα χρόνο, όταν και ο κ.Μέτιος αποφάσισε να τον αντικαταστήσει από  Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών, Έργων, Δικτύου, Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Παραμεθορίων περιοχών, όπου τον είχε τοποθετήσει ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης. Η δουλειά όμως που έκανε στον Έβρο όλους αυτούς τους μήνες και ως απλός δημοτικός σύμβουλος πλέον ο εκ Καβύλης Ορεστιάδας Κώστας Βενετίδης, εκτιμήθηκε και ορίστηκε πάλι θεματικός Αντιπεριφερειάρχης.

Αντίθετα, με την απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδον και Θράκης Χρήστου Μέτιου, έχασε την θέση του ο επίσης Εβρίτης Χρήστος Τερτσούδης, που ως Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ήταν κυριολεκτικά… ανύπαρκτος, κάτι που πολλές φορές είχαμε επισημάνει. Την θέση του παίρνει η  Κυριακή Αλατζά-Παπαδοπούλου, από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, ως νέος Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Με τις αποφάσεις του κ.Μέτιου ορίζονται επίσης και οι παρακάτω περιφερειακοί σύμβουλοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες με τις εξής αρμοδιότητες:

Κωνσταντίνος Κινατζίδης, από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος.

Για προσωπικούς λόγους, ο κ. Κινατζίδης ζήτησε από τον κ. Μέτιο η ανάληψη των καθηκόντων του να γίνει μετά από διάστημα δύο μηνών, αίτημα το οποίο ο κ. Περιφερειάρχης αποδέχθηκε. Μέχρι τότε, θα ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του ο νυν Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Ευφραιμίδης.

Σε κάθε περίπτωση, η άσκηση των καθηκόντων των νέων Αντιπεριφερειαρχών θα ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης ορισμού τους στο ΦΕΚ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*