Στέλιος Παναγούτσος (Κίνημα Αλλαγής Έβρου): Κρίμα Σταύρο Θεοδωράκη

Στέλιος Παναγούτσος (Κίνημα Αλλαγής Έβρου): Κρίμα Σταύρο Θεοδωράκη

Οι πρώτες αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδ,ο για την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής, ήρθαν από τον γιατρό και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, τον Στέλιο Παναγούτσο, ο οποίος προέρχεται από την ΔΗΜΑΡ. 

Με παρέμβαση του στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο facebook και με τίτλο: “Κρίμα Σταύρο”, ο κ.Παναγούτσος επισημαίνει:
“Όσοι από εμάς παλέψαμε για τη δημιουργία του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς λυπηθήκαμε ιδιαίτερα σήμερα με την απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη. Όλοι ξέρουμε ότι το Κίνημα Αλλαγής είχε ανάγκη για να προχωρήσει τις μεταρρυθμιστικές ιδέες του Ποταμιού. Αλλά και το Ποτάμι είχε ανάγκη το Κίνημα Αλλαγής για την πολιτική του επιβίωση.


Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος από το Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά και τους βουλευτές του. Θυμάμαι όταν τον ρώτησα, κατά την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη, εάν θα παραμείνει στο Κίνημα Αλλαγής σε περίπτωση που δεν εκλεγεί επικεφαλής, να μου απαντά με το γνωστό «και στρατηγός και στρατιώτης».
Επίσης είμαι απογοητευμένος διότι μια σειρά από αμφισβητούμενα βήματα, που έγιναν κατά τη διάρκεια του εγχειρήματος, ήταν δικές του απαιτήσεις. Να πάμε σε εκλογή επικεφαλής πριν τη διεξαγωγή ιδρυτικού συνεδρίου, ήταν απαίτηση του Σταύρου, και το αποδεχθήκαμε. Να μην εκλέξουμε κανένα όργανο στο Συνέδριο και να τα διορίσουμε, ήταν απαίτηση του Σταύρου, και το αποδεχθήκαμε. Να μην έχουμε ενιαία κοινοβουλευτική ομάδα, ήταν απαίτηση ΚΑΙ του Σταύρου, και το αποδεχθήκαμε.
Για να μην πω για το …. Όνομα!”