Δραματική έκκληση Ορέστη Ορεστιάδας: “Ελάτε να βγάλουμε διοίκηση, γιατί αλλιώς πάμε Πρωτοδικείο”

Δραματική έκκληση Ορέστη Ορεστιάδας: “Ελάτε να βγάλουμε διοίκηση, γιατί αλλιώς πάμε Πρωτοδικείο”

Με μια δραματική ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ΜΓΣ Ορέστης Ορεστιάδας απευθύνει έκκληση σε όλους τους φίλους του να παραστούν στην τελευταία προσπάθεια για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, γιατί διαφορετικά η ιστορική ομάδα θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο, προκειμένου αυτό να ορίσει διοίκηση.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, αφού μέσα στον Ιούνιο πραγματοποιήθηκαν οι δυο συνεδριάσεις, όμως δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανέναν για να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας. Γι’ αυτό χθες το βράδυ αναερτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, σε ιδιαίτερα δραματικό τόνο: “Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου την Πέμπτη 5-7-2018 Στις 9 Το βράδυ στο Νέο κλειστό σε μια ύστατη προσπάθεια για εκλογη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σε διαφορετική περίπτωση την επόμενη την τύχη της ομάδος θα την αναλάβει το Πρωτοδικείο”.

Ωστόσο διοίκηση Πρωτοδικείου σημαίνει ότι απλά τρέχει την ομάδα κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα. Το σενάριο αυτό στον ΑΟΟ στο βόλεϊ προέκυψε ενόσω ήταν σε εξέλιξη η σεζόν και μέσα σε ενάμισι χρόνο οδήγησε τον ιστορικό σύλλογο στο τοπικό πρωτάθλημα πετοσφαίρισης της ΕΣΠΕΘΡ από την Α1 Ανδρών. Τώρα είναι ορατός ο κίνδυνος και για τον Ορέστη, που στο περασμένο πρωτάθλημα έχασε τελευταία στιγμή την άνοδο στη Γ’ εθνική και τώρα κινδυνεύει με διάλυση.