Φ.Πλακογιάννης: Παραμένω στο Ποτάμι, αλλά διαφωνώ με τις θέσεις για Μακεδονία, αποχώρηση απ’ το ΚΙΝ.ΑΛ

Φ.Πλακογιάννης: Παραμένω στο Ποτάμι, αλλά διαφωνώ με τις θέσεις για Μακεδονία, αποχώρηση απ’ το ΚΙΝ.ΑΛ

Συντάσσεται με την απόφαση που πήρε χθες το Ποτάμι για αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής και παραμένει σε αυτό ο υπεύθυνος του στον Έβρο Φώτης Πλακογιάννης, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι διαφωνεί με τις απόψεις του Προέσδρου Σταύρου Θεοδωράκη υπέρ της συμφωνίας Ελλάδος-Σκοπίων που υπέγραψε η Κυβέρνηση, αλλά και με την αποχώρηση από το ΚΙΝΑ.ΑΛ.

Μιλώντας στο Evros-news.gr για τις τελευταίες εξελίξεις, ο Γραμματέας Έβρου του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής με «Το Ποτάμι» Φώτης Πλακογιάννης, τόνισε χαρακτηριστικά: “Θα ακολουθήσω την απόφαση που έλαβε η πλειοψηφία του κόμματος και παραμένω στο Ποτάμι, γιατί είναι θέμα αξιοπιστίας απέναντι στον κόσμο και συνεπούς στάσης. Θα πρέπει όμως παράλληλα να επισημάνω, ότι διαφωνώ κάθετα με την άποψη του Προέδρου μας Σταύρου Θεοδωράκη που τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας την οποία υπέγραψε η Κυβέρνηση με τα Σκόπια. 


Επίσης δεν συμφωνώ και με την απόφαση να αποχωρίσουμε από το Κίνημα Αλλαγής, αφού πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει προσπάθεια ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή” στις όποιες διαφωνίες και να υπάρξουν συνθέσεις και όχι αμέσως να αποχωρήσουμε. Αυτή είναι η προσωπική μου θέση. Θέλω επίσης να προσθέσω ότι σε αυτούς τους μήνες που συμεττείχα στο νέο εγχείρημα του Κινήματος Αλλαγής, είχα άριστη συνεργασία σε τοπικό επίπεδο με τους ανθρώπους από τα άλλα κόμματα και χώρους”.