Αλεξανδρούπολη: ΟΛΟΙ την Κυριακή 8 Ιουλίου στην Πορεία Διαμαρτυρίας για την Μακεδονία μας

Αλεξανδρούπολη: ΟΛΟΙ την Κυριακή 8 Ιουλίου στην Πορεία Διαμαρτυρίας για την Μακεδονία μας

Το έναυσμα δόθηκε. Απλοί πολίτες της Αλεξανδρούπολης, του Έβρου, πήραν επιτέλους την πρωτοβουλία και καλούν όλη την πόλη, το νομό, την περιοχή, την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιουλίου, σε “Πορεία Διαμαρτυρίας για την Μακεδονία μας”. Με συγκέντρωση στις 19.30′ μπροστά στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης

Το Evros-news.gr, με συνεχόμενες αναφορές και άρθρα του, είχε επισημάνει ότι ο νομός Έβρου είναι δυστυχώς η μοναδική ίσως περιοχή της Βόρειας Ελλαδας που δεν έχουν πραγματοποιηθεί κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις εναντίον της κατάπτυστης συμφωνίας που έκανε η Κυβέρνηση στις Πρέσπες, παραχωρώντας το όνομα, την γλώσσα και την εθνότητα στους Σκοπιανούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΒΡΙΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ για τη Μακεδονία. Κάποιος να μπει ΜΠΡΟΣΤΑ ορίζοντας ημέρα και ώρα

Όσον αφορά την Θράκη, η Ξάνθη ήδη πραγματοποίησε δυναμική συγκέντρωση την περασμένη Τετάρτη και η Κομοτηνή ετοιμάζεται να το κάνει αύριο. Καλούσαμε λοιπόν κάποιον να αναλάβει την πρωτοβουλία, γιατί δεν θέλαμε να το κάνουμε εμείς προκειμένου να αποφύγουμε τις κατηγορίες ότι το “καπελώνουμε” ή οτιδήποτε άλλο και σε μια τέτοια περίπτωση να μην το προβάλλουν τα υπόλοιπα ΜΜΕ του Έβρου.

ΔΕΙΤΕ: Ο Έβρος απ’ τις ελάχιστες περιοχές-ΔΥΣΤΥΧΩΣ-που δεν έγιναν συλλαλητήρια για την Μακεδονία

Στόχος μας ήταν να ξεσηκωθεί ο κόσμος στην Αλεξανδρούπολη και στις άλλες πόλεις του νομού και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική και δεν θα επιτρέψει στους σημεριμνούς κυβερνώντες που υπέγραψαν την συμφωνία-ντροπή με τα Σκόπια, αλλά και σε όποιον άλλον συμφωνεί μαζί τους, να προκαλέσουν τόσο μεγάλη εθνική ζημιά στην πατρίδα μας.

Γι’ αυτό και όσοι μπορείτε στείλτε το μήνυμα της συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα 7.30 το βράδυ στον Φάρο της πόλης. Την προσπάθεια ξεκίνησαν απλοί πολίτες που αγωνιούν για την Μακεδονία μας, για την Θράκη, για τον ¨Εβρο, για την Ελλάδα μας και δεν ανήκουν πουθενά αλλού, παρά μόνο στην πατρίδα.

 

Ένα σχόλιο

  1. Μην ξεχνάμε και τους συμπολίτες μας από Σαμοθράκη οι οποίοι δήλωσαν επίσης την συμμετοχή τους

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*