Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να εκλεγεί και Περιφερειάρχης; “΄Ασφαιρα πυρά οι κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία”;

Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να εκλεγεί και Περιφερειάρχης; “΄Ασφαιρα πυρά οι κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία”;

Την στιγμή που ο κόσμος συνεχίζει τις κινητοποιήσεις του στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε όλη την χώρα για την κατάπτυση συμφωνία της Κυβέρνησης με τους Σκοπιανούς, στην Μακεδονία οι έντονες αντιδράσεις αυξάνονται, υπάρχουν φωνές και δηλώσεις όπως του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, που προβληματίζουν έντονα. 

Την περασμένη Τετάρτη οι διαδηλώσεις επεκτάθηκαν-ευτυχώς-και στην Θράκη μας και πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο κέντρο της Ξάνθης, όπου παρά την βροχή βρέθηκε πολύς κόσμος. Διαδήλωσε κατά της συμφωνίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τα Σκόπια, ενώ αύριο Τετάρη παίρνει σειρά η Κομοτηνή. Ο κ.Ζαγναφέρης όμως, φαίνεται ότι παθαίνει… αλλεργία με τον ξεσηκωμό του κόσμου για την Μακεδονία μας και θεωρεί τις εκδηλώσεις αυτές “άσφαιρα πυρά” που δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα.

Προφανώς πιστεύει ότι ο κόσμος δεν πρέπει να αντιδρά, όταν διαφωνεί με αποφάσεις που πλήττουν σοβαρά τα εθνικά μας θέματα και πρέπει να παραμένει αδρανής στον καναπέ του σπιτιού του. Κι αυτός ο άνθρωπος ήταν το 2017 υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολιοκής Μακεδονίας και Θράκης, μετά τον θάνατο του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, διεκδικώντας μαζί με τους Πέτροβιτς, Μέτιο την θέση.

Αν δηλαδή η Κυβέρνηση αποφασίσει να κάνει παρόμοια συμφωνία για την Θράκη μας (βαράμε ξύλο) ή αν υπάρξει οποιοσδήποτε εθνικός κίνδυνος για την ευαίσθητη περιοχή μας, σύμφωνα με την λογική Ζαγναφέρη δεν πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Που τους βρίσκουν όλους αυτούς στη Νέα Δημοκρατία; Έναν-έναν τους διαλέγουν;

Ξέρετε τί είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης όταν ρωτήθηκε αν θα πάει στην συγκέντρωση για το Σκοπιανό; “Δεν ενημερώθηκα και δεν κλήθηκα από κανέναν. Εξάλλου για ποιο λόγο να γίνουν κινητοποιήσεις; Και αν γίνουν τι θα αλλάξει; Τα έχω πει πολλές φορές. Είναι άσφαιρα πυρά”.

Το φοβερό είναι ότι ο κ.Ζαγναφέρης, με τέτοιες… αγωνιστικές και διεκδικητικές απόψεις σκέφτεται (θέλει συγκεκριμένα) να είναι και υποψήφιος Περιφερειάρχης με δικό του συνδυασμό. Να τρέξουμε να τον στηρίξουμε και κυρίως να τον ψηφίσουμε όλοι. Μην χάσουμε τέτοιον… αγωνιστή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*