Δήμος Αλεξανδρούπολης: Οι σειρήνες της Λάρισας τους… μάγεψαν και έδωσαν απ’ ευθείας ανάθεση 17.798 ευρώ

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Οι σειρήνες της Λάρισας τους… μάγεψαν και έδωσαν απ’ ευθείας ανάθεση 17.798 ευρώ

Επιμένει ο δήμος Αλεξανδρούπολης και προσωπικά ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, στην τακτική να αναθέτει απ’ ευθείας σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες εκτός πόλης και Έβρου, τις προμήθειες ή άλλες υπηρεσίες που αφορούν την Αλεξανδρούπολη. Την ίδια στιγμή που διαμαρτύρεται ότι το αθηνοκεντρικό κράτος δεν στηρίζει την περιοχή μας. 

Αυτή την φορά, σειρά είχαν οι… σειρήνες (όχι του Αιγαίου όπως λέει η γνωστή ελληνική ταινία) και προφανώς τους “μάγεψαν” αυτές της Λάρισας, που ίσως να ήταν και πιο… όμρφες, αν κρίνουμε απ’ το γεγονός ότι η εταιρεία στην οποία ανατέθηκε απ’ ευθείας η προμήθεια αντί 17.798 ευρώ, βρίσκεται στο Ομορφοχώρι της Λάρισας. Συγκεκριμένα την απόφαση που υπογράφει για λογαριασμό του δημάρχου κ.Λαμπάκη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης, αναφέρει:

“Α. Εγκρίνουμε τη διενέργεια της προμήθειας με τίτλο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣΕΙΡΗΝΩΝ”
Β. Εγκρίνουμε τις τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας με τίτλο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΕΙΡΗΝΩΝ”
Γ. Την απευθείας ανάθεση προμήθειας στην εταιρία EVENTECH Α.Β.Ε.Τ.Ε. CONTRACTING – E/M CONSTRUCTION ΗΧΟΣ – ΦΩΣ – ΠΡΟΒΟΛΙΚΑ – ΘΕΑΤΡΑ 360ο ΧΑΜ Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ –41500 , με Α.Φ.Μ 998018398, Δ.Ο.Υ: ΛΑΡΙΣΑΣ .

Προφανώς κρίθηκε ότι οι υπάρχουσες σειρήνες στην Αλεξανδρούπολη είτε είναι χαλασμένες και δεν θα λειτουργήσουν αν και όποτε χρειαστεί (βαράμε ξύλο), είτε είναι πολύ παλιά μοντέλα και απαιτούνται πλέον καινούργιες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ

ΣΕΙΡΗΝΕΣ …( ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ )