“Θα θρηνήσουμε θύματα στο παλιό Νοσοκομείο”. Κάτοικοι καταγγέλουν ότι γίνεται χαμός τα βράδια

“Θα θρηνήσουμε θύματα στο παλιό Νοσοκομείο”. Κάτοικοι καταγγέλουν ότι γίνεται χαμός τα βράδια

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στο παλιό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στην οδό Δήμητρας και οι κάτοικοι που μένουν στην δίπλα και γενικότερα στην γύρω περιοχή, καταγγέλουν ότι θα γίνει αιτία να θρηνήσουμε θύματα.

Δεν είναι μόνο η διάβρωση και οι αλλοιώσεις που έχει υποστεί, με αποτέλεσμα να ξεκολλούν ολόκληρα κομμάτια, όπως αναδείχθηκε και πρόσφατα από φωτογραφίες και έτσι υπήρξε νέα επιστολή του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, για επίσπευση των διαδικασιών παραχώρησης του.

Οι νέες καταγγελίες περίοικων αναφέρουν, ότι καθημερινά και μετά τις 12 το βράδυ, ολόκληρες παρέες ανεβαίνουν στην ταράτσα του κτιρίου με μπουκάλια αλκοόλ και πιθανόν ναρκωτικά και διασκεδάζουν, με κίνδυνο λόγω της κατάστασης που βρίσκονται, να πέσουν και να τραυματιστούν σοβαρά ή ακόμα και να χάσουν την ζωή τους.

Έχουμε καλέσει την αστυνομία πολλές φορές καταγγέλοντας όσα συμβαίνουν, αλλά δεν ασχολήθηκαν και ούτε καν ήρθαν να ελέγξουν”, επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι που επικοινώνησαν με το Evros-news.gr, ζητώντας να γίνει επιτέλους κάτι για το συγκεκριμένο πρόβλημα.