ΝΕΟ ΣΟΚ: Νεκρή 35χρονη που πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στην Αγία Παρασκευή Αλεξανδρούπολης

ΝΕΟ ΣΟΚ: Νεκρή 35χρονη που πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στην Αγία Παρασκευή Αλεξανδρούπολης

ΝΕΟ ΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη, αφού και δεύτερη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, αυτή την φορά στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στην Μάκρη όπου κολυμπούσε και ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό.

Πρόκειται για μια Βουλγάρα 35 χρόνων, η οποία βρισκόταν στην Αλεξανδρούπολη με γκρουπ συμπατριωτών της τουριστών. Γύρω στις 11 το πρωί κολυμπούσε μόνη της στα βαθιά και  για ώρα έδειχνε να βρίσκεται ανάσκελα στην θάλασσα. Ο ναυαγοσώστης που εργάζεται στη συγκεκριμένη παραλία ανησύχησε και κολύμπησε μέχρι το σημείο που βρισκόταν, αλλά όταν την σκούντηξε διαπίστωσε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Την μετέφερε αμέσως στην παραλία και προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς η νεαρή γυναίκα ήταν νεκρή.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο, δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. Απλά διαπίστωσαν και αυτοί ότι η κοπέλα από την Βουλγαρία είναι νεκρή και μεταφέρθηκε στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου αύριο θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Γυναίκα 74 ετών από την Αλεξανδρούπολη

η ηλικιωμένη που βρέθηκε πνιγμένη το πρωί

Όσον αφορά την ηλικιωμένη η οποία επίσης πνίγηκε ενώ κολυμπούσε κάτω από τον Φάρο της Αλεξανδρούπολης, η αστυνομία βρήκε τα στοιχεία της. Πρόκειται για κάτοικο της πόλης, ηλικίας 74 ετών, σύμφωνα με όσα είπαν συγγενείς της οι οποίοι την αναζήτησαν. Είχε πάει για το πρωινό της μπάνιο στην περιοχή και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτυία έχασε τις αισθήσεις της μέσα στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί. Φως στα ακριβή αίτια και του δικού της θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει επίσης αύριο στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης από τον ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη.