Έρχεται αύριο και ξεκινάει Δευτέρα δρομολόγια Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη και το ταχύπλοο ΖΕΦΥΡΟΣ

Έρχεται αύριο και ξεκινάει Δευτέρα δρομολόγια Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη και το ταχύπλοο ΖΕΦΥΡΟΣ

Στο λιμάνι της Σαμοθράκης αναμένεται να βρίσκεται αύριο το ταχύπλοο επιβατηγό ΖΕΦΥΡΟΣ και από την Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει πάλι δρομολόγια στην γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη, οπότε θα υπάρχουν πλέον τρία πλοία στο συγκεκριμένο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο, μια και έχουμε τα έπιβατηγά-οχηματαγωγά ΣΑΟΝΗΣΟΣ και ΣΑΟΣ ΙΙ που ήδη είναι στην γραμμή.

Η Σαμοθράκη έτσι θα γίνει το μοναδικό νησί που έχει τρία πλοία στην σύνδεση του με την Αλεξανδρούπολη, αφού η SAOS Ferries και ο ιδιοκτήτης της Φώτης Μανούσης, τους οποίους πέρυσι αρκετοί “πολέμησαν” με πολλούς και διάφορους τρόπους στηρίζοντας τους “φαντομάδες” που εξαφανίστηκαν νύχτα με το ταχύπλοο τους “ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1”, επιμένουν να στηρίζουν το νησί και να επενδύουν σε αυτό. Πλέον οι Σαμοθρακίτες και οι επισκέπτες θα έχουν το επόμενο διάστημα αρκετές επιλογές δορμολογίων, αλλά και να ταξιδέψουν με ταχύπλοο ή Ε/γ-Ο/Γ αν έχουν αυτοκίνητο.

Το ΖΕΦΥΡΟΣ παρουσίασε ως γνωστό πρόβνλημα στις μηχανές τον περασμένο Σεπτέμβριο και αποσύρθηκε στην Αθήνα, όπου τοποθετήθηκαν όλο αυτό το διάστημα καινούργιες μηχανές, έγιναν οι απαραίτητες δοκιμές και οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες και δόθηκε το “πράσινο φως” ώστε να ξεκινήσει δρομολόγια. Αναμένεται πλέον και η έγκριση τους από το αρμόδιο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής όπου έχουν υποβληθεί και την Δευτρέρα θα ξεκινήσει δρομολόγια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*