Βανδή-Χριστίνα Καραφυλλάκη ξανάσμιξαν στην Αλεξανδρούπολη, 1,5 χρόνο μετά το Rising Star του ΑΝΤ1

Βανδή-Χριστίνα Καραφυλλάκη ξανάσμιξαν στην Αλεξανδρούπολη, 1,5 χρόνο μετά το Rising Star του ΑΝΤ1

Στην Αλεξανδρούπολη ξανάσμιξαν, 1,5 χρόνιο μετά την πρώτη τους συνάντηση στο μουσικό talent show του ΑΝΤ1, το Rasing Star, η συμπατριώτισσα μας τραγουδίστρια Χριστίνα Καραφυλλάκη που είχε πάρει μέρος ως διαγωνιζόμενη και η κορυφαία Δέσποινα Βανδή η οποία ήταν μια εκ των κριτών της εκπομπής.

Η Χριστίνα Καραφυλλάκη, που κατάγεται από το χωριό Σοφικό Διδυμοτείχου αλλά μένει μόνιμα στην Ολλανδία, όπου εκτός από την μουσική και το τραγούδι που είναι η μεγάλη της αγάπη, είναι και ιδιοκτήτρια ελληνικού εστιατορίου μαζί με τους γονείς της, έρχεται κάθε καλοκαίρι για διακοπές στον Έβρο και μάλιστα μεγάλο χρονικό διάστημα το περνάει στην Αλεξανδρούπολη, στο οικογενειακό εξοχικό.

Η Βανδή, παντρεμένη με τον συντοπίτη μας Ντέμη Νικολαίδη, βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για την μουσική παράσταση “ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ”, ενώ έρχεται αρκετές φορές με τον σύζυγο και τα παιδιά της για γιορτές και διακοπές με τους γονείς του πρώην διεθνή επιθετικού. Φυσικά η Χριστίνα δεν θα έχανε την ευκαιρία να την δει από κοντά και να θυμηθούν τις στιγμές στο Rising Star, αλλά και να την ενημερώσει για την πορεία της καριέρας της. Έτσι φωτογραφήθηκαν, ενώ η συνπατριώτισσα μας έκανε το ίδιο και με τον ηθοποιό Αργύρη Αγγέλου που πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη παράσταση.

Ας θυμηθούμε την συμμετοχή της Εβρίτισσας Χριστίνας Καραφυλλάκη στο Rising Star