Διδυμότειχο: Κατηγορούμενος για τα λατομεία Κουφόβουνου ο Π.Πατσουρίδης, από μηνυτήρια αναφορά της εταιρείας”Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΒΕΕ”

Διδυμότειχο: Κατηγορούμενος για τα λατομεία Κουφόβουνου ο Π.Πατσουρίδης, από μηνυτήρια αναφορά της εταιρείας”Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΒΕΕ”

Κατηγορούμενος για το θέμα λειτουργίας των λατομείων του Κουφόβουνου είναι ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, μετά από δυο μηνυτήριες αναφορές της εταιρείας “ΛΑΤΟΜΕΙΑ Η ΠΡΟΟΔΟΣ – ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ- ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΦΕΪΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ».

Ο κ.Πατσουρίδης κλήθηκε να καταθέσει κατόπιν παραγγελίας της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ορεστιάδας για διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης και όπως αναφέρεται σε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Διδυμοτείχου, η οποία δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ χθες 4 Ιουλίου 2018, αποφασίστηκε να οριστεί δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη (ο συγκεκριμένος Βαρελόπουλος Γεώργιος ορίζεται σε πολλές υποθέσεις του δήμου), για τη νομική υποστήριξη του κ.Πατσουρίδη ενώπιον του Πταισματοδικείου Διδυμοτείχου όπου επρόκειτο να καταθέσει την 26η Ιουνίου 2018 ημέρα Πέμπτη ή σε οποιαδήποτε ορισθείσα ημερομηνία, έπειτα από υποβολή σχετικού αιτήματος για να εξεταστεί συμπληρωματικά ως εγκαλούμενος κατ΄ άρθρο 31 παρ. 2 Κ.Π.Δ. σε ποινική υπόθεση.

Πρόκειται για το θέμα της μη υλοποίησης εκ μέρους του δήμου Διδυμοτείχου των αποφάσεων που έχουν ληφθεί ώστε να προχωρήσει η λειτουργία των λατομείων του Κουφόβονου, όπως τον κατηγορεί με τις μηνυτήριες αναφορές η συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία ανήκει στην οικογένεια της δημοτικής συμβούλου της αντιπολίτευσης Βάγιας Καραφείζη.

Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που υπογράφει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αναστάσιος Κελεσίδης, αναφέρει:  “Ορίζει πληρεξούσιο δικηγόρο τον κ. Βαρελόπουλο Γεώργιο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου
Θεσσαλονίκης με Α.Μ. 6854 και ΑΦΜ 045959204, κάτοικο Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 39), για την νομική
υποστήριξη του Δημάρχου Διδυμοτείχου κ. Παρασκευά Πατσουρίδη, ενώπιον του Πταισματοδικείου Διδυμοτείχου
την 26η Ιουνίου 2018 ημέρα Πέμπτη ή σε οποιαδήποτε ορισθείσα ημερομηνία, έπειτα από υποβολή σχετικού
αιτήματος για να εξεταστεί συμπληρωματικά ως εγκαλούμενος κατ΄ άρθρο 31 παρ. 2 Κ.Π.Δ. σε ποινική υπόθεση
που αφορά τις από 3-8-2017 και 7-5-2018 μηνυτήριες αναφορές – καταγγελίες της εταιρείας ΛΑΤΟΜΕΙΑ Η
ΠΡΟΟΔΟΣ – ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ- ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΦΕΪΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ» με
διακριτικό τίτλο «ΛΑΤΟΜΕΙΑ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΒΕΕ» κατά του Δήμου Διδυμοτείχου”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*