Αλεξανδρούπολη: Βρέθηκε σώος-ΕΥΤΥΧΩΣ-ο αγνοούμενος επί μια βδομάδα Λευτέρης Ηπειρώτης

Αλεξανδρούπολη: Βρέθηκε σώος-ΕΥΤΥΧΩΣ-ο αγνοούμενος επί μια βδομάδα Λευτέρης Ηπειρώτης

Βρέθηκε πριν λίγη ώρα αγνοούμενος εδώ και μια εβδομάδα από την Αλεξανδρούπολη Λευτέρης Ηπειρώτης, μπου είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο του μετά από πολύ… ανησυχητικό μήνυμα σην προσωπική του σελίδα στο facebook την περασμένη Παρασκευή και η αστυνομία ζήτησε να εκδοθεί Silver Alert.

Ο 57χρονος Ηπειρώτης εντοπίστηκε μετά από τις αγωνιώδεις προσπάθειες όλες αυτές τις ημέρες από την ΕΛΑΣ, σε ορεινή περιοχή της Ροδόπης και μάλιστα είχε μαζί το αυτοκίνητο του μάρκας SEAT. Οι πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του και φυσικά καταθέτει στους αστυνομικούς τί ακριβώς έγινε όλες αυτές τις ημέρες.

Κοντά του μάλιστα βρίσκεται και η αδερφή του η οπολία ειδοποιήθηκε ότι βρέθηκε ο Λευτέρης Ηπειρώτης, ενώ ανακούφιση ένοιωσαν και οι φίλοι και γνωστοί του που αγωνιούσαν τόσες ημέρες.

Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο στοιχείο που είχαν για τον εξαφανισθένα συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, ήταν μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτή ήταν η τελευταία του ανάρτηση, πως δεν πρόκειται να τον ξαναδουν, ότι δεν αντέχει άλλο να είναι άνεργος, καθώς και μια προσωπική καταγγελία.