Δυο κορυφαίες Εβρίτισσες δημοσιογράφοι έσμιξαν στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του Νέου Καναλιού

Δυο κορυφαίες Εβρίτισσες δημοσιογράφοι έσμιξαν στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του Νέου Καναλιού

Δυο κορυφαίες Εβρίτισσες δημοσιογράφοι, η καταξιωμένη πολιτική συντάκτρια Χριστίνα Κοραή και η συνεχώς ανερχόμενη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων Ανδριάννα Ζαρακέλη, έσμιιξαν στο στούντιο του Νέου Καναλιού και την εκπομπή “Αποκαλυπτικό Δελτίο”.

Η Χριστίνα Κοραή που κατάγεται από το Διδυμότειχο και έχει δουλέψει στα μεγαλύτερα αθηναϊκά ΜΜΕ καλύπτοντας το πολιτικό ρεπορτάζ, με τεράστια εμπειρία στην ανάλυση θεμάτων που αφορούν τις πολιτικές εξελίξεις, ήταν καλεσμένη της Ανδριάννας Ζαρακέλη, η οποία είναι από τις Φέρες και συμπαρουσιάζει το  “Αποκαλυπτικό Δελτίο” με τον Γιάννη Παπαγιάννη.

Οι δυο συντοπίτισσες συνεργάζονται πάντως και στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά FM 90.1”,  όπου η Ζαρακέλη παρουσιάζει μαζί με την Λίζα Δουκακάρου το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων και η Κοραή καλύπτει θέματα που αφορούν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στον συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό και την ίδια εκπομπή που συγκεντρώνει υψηλή ακροαματικότητα, συμμετέχσει πολλές φορές και το Evros-news.gr με τον υπεύθυνο του Κώστα Πιτιακούδη, μεταφέροντας ειδήσεις που αφορούν το νομό Έβρου.