Ορεστιάδα: ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορεί οπλισμένος επικίνδυνος κλέφτης που αναζητείται απ’ την αστυνομία

Ορεστιάδα: ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορεί οπλισμένος επικίνδυνος κλέφτης που αναζητείται απ’ την αστυνομία

Εντατικές έρευνες πραγματοποιούν από το πρωί σήμερα οι αστυνομικές αρχές στην Ορεστιάδα, για τον εντοπισμό επικίνδυνου κλέφτη, ο οποίος προσπάθησε τις πρώτες πρωινές ώρες με την απειλή όπλου, να ληστέψει μια 52χρονη γυναίκα στην πόλη.

Οι προσπάθειες και η κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να εντοπίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον συγκεκριμένο αδίστακτο κακοποιό, ο οποίος επιχείρησε να κλέψει την τσάντα της γυναίκας, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του και τράπηκε πεζός σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Με βάση την περιγραφή της παθούσης, η οποία όπως είναι φυσικό υπέστη σοκ και προσπαθώντας να αξιοποιήσουν οποιαδήποτε μαρτυρία και πληροφορία, οι άνδρες της ΕΛΑΣ ελπίζουν ότι γρήγορα θα φτάσουν στην σύλληψη του, γιατί το γεγονός ότι οπλοφορούσε είναι φυσικό να έχει ανησυχήσει τους πάντες.

Η αστυνομία αναζητεί και πλάνα από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που μπορεί να ήταν τοποθετημένες στην περιοχή όπου έγινε η απόπειρα ληστείας ή κοντά σε αυτήν, ώστε να αξιοποιήσουν τα όποια πλάνα.