Πανικόβλητος απ’ τις εναντίον του αντιδράσεις επειδή δήλωσε αντίθετος στο συλλαλητήριο, μιλάει για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Πανικόβλητος απ’ τις εναντίον του αντιδράσεις επειδή δήλωσε αντίθετος στο συλλαλητήριο, μιλάει για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Πανικοβλήθηκε ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του  στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό, ότι δηλαδή είναι αντίθετος με το αυριανό συλλαλητήριο που διοργανώνεται μπροστά στον Φάρο Αλεξανδρούπολης στις 19.30′, από απλούς πολίτες υπέρ της Μακεδονίας μας και κατά της επαίσχυντης συμφωνίας που υπέγραψε η Κυβέρνηση με τους Σκοπιανούς στις Πρέσπες.

Το θέμα ανέδειξε το Evros-news.gr, που απλά δημοσίευσε απομαγνητοφωνημένες τις δηλώσεις του κ.Λαμπάκη και το συγκεκριμένα θέμα το αναδημοσίευσαν δεκάδες σάιτ σε ολόκληρη την Ελλάδα, καυτηριάζοντας την αρνητική στάση του δημάρχου της Αλεξανδρούπολης στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο.

Μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση και χάνοντας άλλη μια φορά την ψυχραιμία του, προφανώς με δική του εντολή το Γραφείο Τύπου του δήμου Αλεξανδρούπολης αν και Σάββατο, δημοσίευσε στις 1.45 μ.μ κείμενο όπου ανέφερε ότι στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει… διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό να πλήξουν το πρόσωπο του δημάρχου”.

Στόχος της ανακοίνωσης είναι προφανώς το Evros-news.gr, το οποίο απλά απομαγνητοφώνησε τις δηλώσεις του στον συνάδερφο Δημήτρη Κολιό. Γι’ αυτό και όποιος έχει την παραμιοκρή αμφιβολία δεν μπορεί παρά να μπει στην σελίδα radiomax.gr και θα διαπιστώσει ότι δεν κάναμε τίποτε άλλο παρά να αποδώσουμε επακριβώς όσα είπε ο κ.Λαμπάκης και μπορείτε να τα διαβάσετε ΕΔΩ:

Evros-news.gr: Δεν θέλει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αλεξανδρούπολη ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του δήμου Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

“Η διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό να πλήξουν το πρόσωπο του δημάρχου γίνεται από κύκλους οι οποίοι είναι ενάντια σε κάθε έννοια δημοκρατικής έκφρασης και διαλόγου. Η όποια επίσημη θεσμική αντίδραση του Δήμου Αλεξανδρούπολης για το ζήτημα που προέκυψε με τη “Συμφωνία των Πρεσπών” θα αποφασιστεί δημοκρατικά μετά από τη συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη 11/7 κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η στάση κ συμπεριφορά του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη και η θέση του για το ζήτημα των Σκοπίων προκύπτει ξεκάθαρα από την τοποθέτησή του στην διευρυμένη σύσκεψη θεσμικών φορέων στην ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας

Τοποθέτηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη για τις εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων

Τοποθέτηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ Προέδρου ΠΕΔ ΑΜΘ Βαγγέλης Λαμπάκης στη διευρυμένη σύσκεψη του περιφερειακού συμβουλίου και των δημοτικών συμβουλίων Κ. Μακεδονίας για τις εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων

Gepostet von Γραφείο Τύπου Δήμου Αλεξανδρούπολης am Montag, 2. Juli 2018

Το μεγάλο… κέρδος από όλα αυτά πάντως, είναι ότι ο κύριος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης μπροστά στην γενική κατακραυγή, επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν εκ των απλών πολιτών που ξεκίνησαν την κινητοποίηση για το αυριανό συλλαλητήριο και του γνωστοποίησε ότι θα βρεθεί σε αυτό ως εκπρόσωπος του ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Χρήστος Γερακόπουλος. Γι’ αυτό και στη συνέχεια τόσο ο τελευταίος όσο και ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης κοινοποίησαν την αφίσα της συγκέντρωσης.