Αλεξανδρούπολη: Ποιός διοργανώνει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία; ΟΛΟΙ όσοι δώσουν το παρόν

Αλεξανδρούπολη: Ποιός διοργανώνει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία; ΟΛΟΙ όσοι δώσουν το παρόν

Μια ημέρα έμεινε για το συλλαλητήριο που ετοιμάζουν αύριο Κυριακή 8 Ιουλίου στις 19.30′, μπροστά στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης με τον αυθόρμητο ξεσηκωμό τους απλοί, καθημερινοί, πολίτες της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου.

Η σπίθα άναψε. Η αρχή έγινε και σε ολόκληρο τον Έβρο επικρατεί πλέον ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ για την Πορεία Διαμαρτυρίας για την Μακεδονία μας. Απλοί πολίτες αφήνουν τον καναπέ, τον εφησυχασμό και την απάθεια και ετοιμάζονται να βροντοφωνάξουν όλοι μαζί ότι “η Μακεδονία είναι μία και ελληνική” και να στείλουν το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι η επαίσχυντη συμφωνία που υπέγραψε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τα Σκόπια στις Πρέσπες, δεν θα περάσει.

Αρκετοί με μηνύματα τους, τηλεφωνήματα και e-mail επικοινώνησαν με το Evros-news.gr, το οποίο με συνεχόμενες αναφορές και άρθρα του, είχε επισημάνει ότι ο νομός Έβρου πρέπει επιτέλους να ξεσηκωθεί. Η ερώτηση ήταν ίδια. Ποιός ή ποιοί διοργανώνουν το συλλαλητήριο αύριο Κυριακή στις 7.30 το βράδυ μπροστά στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης. Η απάντηση είναι: ΟΛΟΙ όσοι  θα δώσουν το παρόν στη συγκέντρωση αυτή και το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας μας.

Από την Αλεξανδρούπολη, τις άλλες πόλεις του νομού, τα χωριά του αλλά και γειτονικές περιοχές. Πάρτε λοιπόν την ελληνική σημαία και όλοι μαζί βροντοφωνάξτε προς κάθε κατεύθυνση. “Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική” και επίσης “Η επαίσχυντη συμφωνία με τους Σκοπιανούς δεν θα περάσει’.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΩΡΑ 19.30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ