Γιουχαίσματα και αποδοκιμασίες κατά Λαμπάκη στο συλλαλητήριο. Πορεία στους δρόμους της πόλης(ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Γιουχαίσματα και αποδοκιμασίες κατά Λαμπάκη στο συλλαλητήριο. Πορεία στους δρόμους της πόλης(ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαίσματα εναντίον του Βαγγέλη Λαμπάκη, ακούστηκαν κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου υπέρ της Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη και ενώ η πορεία των χιλιάδων κατοίκων της πόλης και του Έβρου βρίσκεται σε εξέλιξη προς το δημαρχείο.

Τον Εθνικό Ύμνο τραγούδησαν οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία του Φάρου για το Μακεδονικό

Gepostet von Alexpoli.gr am Sonntag, 8. Juli 2018

Την στιγμή που ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Χρήστος Γερακόπουλος ανέφερε κατά την ομιλία του ότι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης απουσιάζει για προσωπικούς λόγους, οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμαζαν έντονα, αφού όπως έγραψε το Evros-news.gr δημοσιεύοντας τις δηλώσεις του, ήταν αντίθετος με το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας.

Στην συγκέντρωση εκτός του κ.Γερακόπουλου, μίλησαν η Βόβι Μπουρτζινάκου, μια απ’ τους απλούς πολίτες που… βγήκε μπροστά ξεκινώντας την οργάνωση του συλλαλητηρίου, εκπρόσωπος των Αποστράτων, καθώς και εκπρόσωποι του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης και του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου.

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Gepostet von Apostolos Bilialis am Sonntag, 8. Juli 2018

Μετά τις ομιλίες και αφού οι περισσότεροι από 3.000 συγκεντρωμένοι έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο, ξεκίνησε πορεία στην παραλιακή, η οποία μέσω του σταδίου “Φώτης Κοσμάς” και της κεντρικής Λεωφόρου κατέληξε στο δημαρχείο.

Ο λαός του Έβρου μπορεί να άργησε λίγο, αλλά ξεσηκώθηκε και έστειλε το δικό του μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ότι δεν είναι διατεθειμμένος να ανεχθεί ξεπούλημα των εθνικών του θεμάτων είτε από την Κυβέρνηση με την ελεεινή συμφωνία που υπέγραψε χαρίζοντας τα πάντα στους Σκοπιανούς, είτε στους ντόπιους υποστηρικτές της.