ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: “Συνάντηση” ΣΑΟΣ ΙΙ, ΣΑΟΝΗΣΟΣ και ΖΕΦΥΡΟΣ μπροστά από την Σαμοθράκη

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: “Συνάντηση” ΣΑΟΣ ΙΙ, ΣΑΟΝΗΣΟΣ και ΖΕΦΥΡΟΣ μπροστά από την Σαμοθράκη

Ένα εντυπωσιακό βίντεο, που δείχνει και τα τρία πλοία της SAOS Ferries, τα οχηματαγωγά-επιβατηγά ΣΑΟΣ ΙΙ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ και το ταχύπλοο επιβατηγό ΖΕΦΥΡΟΣ να συναντώνται περνώντας σχεδόν δίπλα-δίπλα το ένα με το άλλο στο Θρακικό Πέλαγος, ανέβασε πριν λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Φώτης Μανούσης. 

Τα δύο πρώτα πλοία εκτελούσαν το δρομολόγιο από και προς την Σαμοθράκη, ενώ το ΖΕΦΥΡΟΣ κατευθύνονταν για την Αλεξανδρούπολη, απ’ όπου την Τρίτη τελικά λόγω κάποιων απαραίτητων γραφειοκρατικών διατυπώσεων, θα ξεκινήσει δρομολόγια. Σχολίασε μάλιστα χαρακτηριστικά:

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ
Μετά απο πολλα Χρονια προσπαθειών το όραμα έγινε πράξη 
Τακτική, ασφαλής, σύγχρονη συγκοινωνία για το νησί μας.

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ Μετά απο πολλα Χρονια προσπαθειών το όραμα έγινε πράξη Τακτική, ασφαλής, σύγχρονη συγκοινωνία για το νησι μας.

Gepostet von Fotis Manussis am Sonntag, 8. Juli 2018

Ο κ.Μανούσης έχει φυσικά κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος, αφού κατάφερε επενδύοντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ, να προσφέρει τρία πλοία στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη, κάτι που δεν διαθέτει κανένα άλλο νησί.

Κι όλα αυτά, παρά τον έντονο “πόλεμο”που δέχθηκε πέρυσι τέτοιον καιρό από αρκετούς εντός και εκτός Σαμοθράκης, οι οποίοι είχαν “συμμαχήσει” εναντίον του στηρίζοντας κάποιους καιροσκόπους που εδώ και μήνες έχουν εξαφανιστεί.