Παρελθόν για την Α.Ε.Διδυμοτείχου ο Πρόεδρος της ανόδου στη Γ΄ εθνική Νίκος Τσουλκανάκης που παραιτήθηκε

Παρελθόν για την Α.Ε.Διδυμοτείχου ο Πρόεδρος της ανόδου στη Γ΄ εθνική Νίκος Τσουλκανάκης που παραιτήθηκε

Παρελθόν για την διοίκηση της Α.Ε.Διδυμοτείχου αποτελεί ο Πρόεδρος Νίκος Τσουλκανάκης, που υπέβαλλε την παραίτηση του. Έβαλε έτσι τέρμα σε μια πετυχημένη παρουσία, αφού κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες του, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, να οδηγήσουν την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ εθνική.

Η δήλωση του κ.Τσουλκανάκη γθια την αποχώρηση του, αναφέρει:

“Μετά απο 3 χρόνια στην προεδρία της ομάδας, αποφάσισα όπως όλα τα ωραία που κάποτε τελειώνουν, έτσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ολοκληρωθεί ο κύκλος μου και να παραιτηθώ από πρόεδρος, αναλαμβάνοντας έτσι εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την πορεία της ομάδας στην Γ εθνική και το γεγονός πως δυστυχώς δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην κατηγορία.
Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, με τις οποίες δύσκολες στιγμές είχαμε.
Θα έχουν όλοι για πάντα μια θέση στην καρδιά μου. 


Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς της ομάδας που ποτέ δεν αρνήθηκαν την βοήθεια με οποιοδήποτε τρόπο στους δύσκολους αυτούς καιρούς.
Για το τέλος, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μας που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα σε όλα, από την αρχή μέχρι το τέλος, στα εύκολα, στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες.
Συνεχίστε να είστε δίπλα στην ομάδα, σας έχει ανάγκη .
Ξέρω ότι αφήνω στην ομάδα σε ανθρώπους άξιους με όρεξη,πείσμα,μεράκι και πάνω απ’όλα αγάπη για αυτό που κάνουν ξέρουν πως σε ότι χρειαστεί θα είμαι πάντα δίπλα τους .

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.
Με εκτίμηση
Νικόλαος Τσουλκανακης

Η αποχώρηση Τσουλκανάκη ήρθε μετά από αυτές του Παρασκευά Μπιλιακάκη και του Τάσου Διαγκάκη, βασικών στελεχών της διοίκησης του και πλέον έχει ενδιαφέρον ποιός θα τον διαδεχθεί στην προεδρία της ιστορικής ομάδας του Διδυμοτείχου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*