ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι ενεργούν οι δήμαρχοι για τη Μακεδονία. Δεν κρύβονται, συμμετέχουν και μιλούν ξεκάθαρα

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι ενεργούν οι δήμαρχοι για τη Μακεδονία. Δεν κρύβονται, συμμετέχουν και μιλούν ξεκάθαρα

Προσπαθεί να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, μετά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου για την στάση του στο θέμα του συλλαλητηρίου της Αλεξανδρούπολης υπέρ της Μακεδονίας. 

Βγήκε και ψέλισε δικαιολογίες, επικαλέστηκε προσωπικούς και άλλους λόγους για την απουσία του, ενώ είπε και διάφορα άλλα, στα οποία επειδή αφορούν και το Evros-news.gr, θα επανέλθουμε αργότερα και με συγκεκριμένες απαντήσεις.

Εμείς απλά του αφιερώνουμε αυτό το βίντεο, όπου ένας συνάδερφος του ο οποίος δεν είναι από την Μακεδονία, ούτε την ακριτική Θράκη, αλλά απ’ την Πελοππόνησο. Ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, όχι μόνο συμμετείχε στο συλλαλητήριο που έγινε στην Κόριθνο για την Μακεδονία μας, μαζί με τον συνάδερφο του της Κορίνθου Αλέξανδρο Πνευματικό και όλο το δημοτικό συμβούλιο, αλλά τα είπε… έξω απ’ τα δόντια.

Αυτόν τον άνθρωπο που… έτρεξε να διαγράψει ο ευθυνόφοβος Κυριάκος Μητσοτάκης απ’ τη Νέα Δημοκρατία, γιατί βγήκε και τα… έχωσε στον απαράδεκτο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Έτσι συμπεριφέρονται οι σωστοί δήμαρχοι. Δεν κρύβονται, αλλά είναι μαζί με τον λαό και λένε αλήθειες.

Κόρινθος σημερα..Μπράβο Δήμαρχε Δημήτρη Καμποσο… ????

Gepostet von Εγώ και οι αλλοι am Freitag, 6. Juli 2018