Δήμος Διδυμοτείχου: Λάρσα-λάρσα, σ’ είδα και σου ‘κανα απ’ ευθείας ανάθεση για το Βιολογικό

Δήμος Διδυμοτείχου: Λάρσα-λάρσα, σ’ είδα και σου ‘κανα απ’ ευθείας ανάθεση για το Βιολογικό

Σε εταιρεία της Λάρισας ανέθεσε απ’ ευθείας ο δήμος Διδυμοτείχου την «Πραγµατογνωµοσύνη για την επαναφορά της λειτουργίας των ΕΕΛ ∆ιδ/χου σε εύρυθµη και αποδοτική κατάσταση». Του Βιολογικού καθαρισμού της πόλης δηλαδή, που όπως είχαμε αποκαλύψει δεν λειτουργούσε επί μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην έκτακτη συνεδρίαση του το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της ∆ηµοτικής Επιχείρησης ΄Υδρευσης – Αποχέτευσης ∆ήµου ∆ιδυµοτείχου (∆.Ε.Υ.Α.∆)  την 5η Ιουλίου, ο εκτελών χρέη Γενικού Διευθυντή Αθανάσιος Γουρίδης εισηγήθηκε ότι: “Η λειτουργία των Ε.Ε.Λ. ∆ιδυµοτείχου αυτή τη στιγµή, µετά και τις πληµµύρες του Μαρτίου Απριλίου του 2018 είναι ιδιαίτερα προβληµατική. Για την επίλυση των προβληµάτων απαιτείται η
πραγµατογνωµοσύνη εξειδικευµένου γραφείου σε θέµατα ΕΕΛ, προσωπικό που η ∆ΕΥΑ∆ δε διαθέτει”.

Έτσι αποφασίστηκε και με υπογραφή του τελούντα υπό παραίτηση Προέδρου Σταύρου Τσιτσιφύλλα, η απ΄ ευθείας ανάθεση της σύµβασης παροχής της υπηρεσίας «Πραγµατογνωµοσύνη για την επαναφορά της λειτουργίας των ΕΕΛ ∆ιδ/χου σε εύρυθµη και αποδοτική κατάσταση», στην Αργυρούλη Ε. Φωτεινή, χηµικού µηχανικού MSc, µε έδρα: Παναγούλη 6, Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, ΑΦΜ 090262997, ∆ΟΥ Λάρισας , έναντι του ποσού των 10.000,00 € πλέον ΦΠΑ”.

Προφανώς στον Έβρο και την Θράκη γενικότερα, δεν θα βρήκαν από την ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου ή τον δήμο της πόλης, κάποια παρόμοια εξειδικευμένη εταιρεία, γι’ αυτό έφτασαν μέχρι την… Λάρισα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*