Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται ήδη το κρουαζερόπλοιο «SALAMIS FILOXENIA»

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται ήδη το κρουαζερόπλοιο «SALAMIS FILOXENIA»

Κατέπλευσε τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως ήταν προγραμματισμένο, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το υπό κυπριακή σημαία κρουαζιερόπλοιο «SALAMIS FILOXENIA» και θα παραμείνει ως αύριο το βράδυ.

Στο κρουαζερόπλοιο, το πρώτο που έρχεται για φέτος στην πόλη μας, επιβαίνουν περίπου 600 άτομα, από τα οποία 400 είναι οι επιβάτες και 200μελές πλήρωμα.  Το «SALAMIS FILOXENIA» ήταν νωρίτερα στην Μυτιλήνη και επόμενος προορισμός του είναι η πόλη της Καβάλας.

Ήδη έχει ετοιμαστεί πρόγραμμα με επίσκεψη των τουριστών που μεταφέρει στην περιοχή της Μεσημβρίας και της Αγίας Παρασκευής, αλλά και αυθμερόν ταξίδι στην Σαμοθράκη. Όλα αυτά σε συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με τον ΟΛΑ και τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα, με ανακοίνωση του ενημέρωσε τους επιχειρηματίες-μέλη του της Αλεξανδρούπολης ώστε να μπορέσουν να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν ένα σχέδιο προσέγγισης και προσέλκυσης των επισκεπτών – τουριστών που θα περιηγηθούν στην πόλη.

Το συγκεκριμένο κρουαζερόπλοιο πάντως έχει έρθει και τα προηγούμενα χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και το στοίχημα πλέον είναι να αποτελέσει προορισμό και για άλλα παρόμοια πλοία κρουαζιέρας η περιοχή μας.

Η φωτογραφία είναι του Κυριάκου Καραντάκη