Υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπογραφή ο Π.Χασανίδης;

Υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπογραφή ο Π.Χασανίδης;

Υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Έβρου, στις επόμενες εθνικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν, πήρε την διαβεβαίωση ότι θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας Πέτρος Χασανίδης.

Όλα αυτά μετά την υπογραφή του υπέρ της κατάπτυστης συμφωνίας ξεπουλήματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς που υπέγραψε η ελληνική Κυβέρνηση.Ο κ. Χασανίδης, υπέγραψε ως γνωστόν μαζί με συνολικά 310 συνδικαλιστές και συνδικαλίστριες από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, με πρωτοβουλία της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Κίνησης (στηρίζεται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ). Αν και είναι ευρέως γνωστό ότι διορίστηκε στο εργοστάσιο Ζάχαρης επί Νέας Δημοκρατίας, από πρώην βουλευτή του κόμματος που βρίσκεται ακόμα εν ζωή και μέχρι την στιγμή που το 2014 έκλεισε το εργοστάσιο, ανήκε στον χώρο της Ν.Δ., στη συνέχεια έγινε… φανατικός Συριζαίος και το αποκορύφωμα ήρθε υπογράφοντας υπέρ αυτής της απαράδεκτης για τα εθνικά μας συμφέροντα συμφωνίας.

Ο ίδιος, στο διάστημα που ακολούθησε του έντονου “θορύβου” ο οποίος προκλήθηκε στην Ορεστιάδα αλλά και ολόκληρο το νομό για την συγκεκριμένη του κίνηση, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στην πόλη ακούγεται έντονα πως η στάση του όλο αυτό το διάστημα που η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης πάει από το κακό στο χειρότερο και το εργοστάσιο της Ορεστιάδας δεν πρόκειται να λειτουργήσει φέτος, έπαιξε ρόλο και… εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από το κυβερνών κόμμα.

Ενώ δηλαδή επί προηγούμενης Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου δημιουργούσε… κακό χαμό για το κλείσιμο του εργοστασίου με συνεχείς κινητοπόιήσεις και αντιδράσεις, τώρα δεν προέβη είτε ως Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας είτε ως εργαζόμενος στην ΕΒΖ, στην παραμικρή κίνηση ή εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Υπάρχει βέβαια ένα θέμα, πως θα αποδεχθεί η ηυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά και δεύτερη υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο από την πόλη και την περιοχή της Ορεστιάδας, αλλά όπως δεν αντιδρά και ψηφίζει τα πάντα, έτσι δεν πρόκειται να φέρει αντίρρηση και σε αυτό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*